Register

A password will be e-mailed to you.

Už tu máme leto v plnom prúde. Teploty stúpajú, kúpaliská sa otvárajú, no rovnako vychádzajú aj stále nové hry, ktorým stojí za to venovať svoj čas. Počas júna sme takisto nezaháľali a sledovali dianie v hernom svete a rovnako aj vyskúšali niekoľko titulov, o ktorých sme vám niečo povedali v našich článkoch. Poďme sa teda opäť pozrieť spätne na niekoľko najzaujímavejších momentov počas minulého mesiaca a následne zhrnúť všetko, čo sme vám počas mesiaca priniesli. Pretože toho rozhodne nebolo málo.

Prehľad udalostí

  • Hoci je remake Prince of Persia: The Sands of Time stále v nedohľadne, Ubisoft nás prekvapili nečakaným oznámením a predstavením úplnej novinky Prince of Persia The Lost Crown. Všetky detaily ohľadom titulu nájdete tu.
  • Jedno z najväčších tohtoročných soulslike očakávaní Lies of P sa dočkal oficiálneho dátum vydania a spolu s ním aj demoverzie, ktorú si už teraz môžeme vyskúšať. Kedy bude hra k dispozícii? Dozviete sa z nášho článku.
  • Rovnako sa dátumu vydania dočkal aj ďalší očakávaný titul s našim obľúbeným pavúčim superhrdinom. Marvel’s Spider-Man 2 sa dočkáme už 20. októbra a to je len začiatok čo sa týka noviniek o tomto titule. Všetko ďalšie sa dozviete, keď využijete tento link.
  • Rok 2023 prináša aj dlho očakávané pokračovanie detektívneho thrilleru Alan Wake. Tvorcovia sa tentokrát rozhodli pritvrdiť čo sa týka hororu a akcie a podľa všetkého by to mala byť najdlhšia hra, akú štúdio Remedy vytvorilo. Ďalšie detaily sa dočítate v našom článku.
  • Chceli by ste mať svoje hry vždy po ruke a vlastniť výkonný vreckový počítač? ROG Ally by mohol byť hardvérom priamo pre vás. Využíva úplne nový APU procesor od AMD, má operačný systém Windows a bez problémov vám spustí indie aj AAA tituly v rozlíšení 1080p. Cenu a ďalšie informácie sa dozviete, keď kliknete sem.
  • Skull and Bones je titulom, ktorý sa už dočkal veľkého množstva odkladov a čoskoro to bude desať rokov odkedy hra začala vznikať. Ak však stále v napätí čakáte, kedy si budete môcť tento pirátsky titul vyskúšať, máme pre vás dobrú správu. Už toto leto sa spúšťa uzavretý beta test. Nevieme ešte povedať aký obsah ponúkne, no minimálne by sme konečne mohli aspoň vidieť, ako hra vlastne v skutočnosti vyzerá. Dátum spustenia beta testu sa dozviete, ak kliknete na tento link.
  • Okrem herných noviniek nás však čakajú aj seriálové adaptácie spracované podľa hier. Animovaného seriálu od Netflixu sa dočká titul známy rogue-lite titul Dead Cells. Zverejnený bol aj krátky teaser, ktorý si môžete pozrieť tu.
  • Okrem toho však bol oznámený aj animovaný seriál našich obľúbených hrdinov z Among Us. Tí sa už dočkali viacerých dobrodružstiev na internete, sme teda veľmi zvedaví, ako dopadne oficiálna seriálová adaptácia. Ďalšie informácie sa dozviete v našom článku.
  • Xbox Series S sa dočkalo vylepšenej verzie, ktorá ponúka oproti pôvodnej verzii disponovať SSD diskom s kapacitou 1TB a mechanikou. Ďalšie informácie, mimo iné aj cenu sa dozviete keď kliknete sem.
  • Svet Harryho Pottera bol obohatený o ďalší herný titul. Tentokrát však na naše mobilné zariadenia iOS a Android. 26. júna 2023 tak vyšiel Harry Potter: Magic Awakened, kde máte možnosť vyskúšať si priamo nastúpiť na čarodejnícku školu a zažiť veľké dobrodružstvo. Detaily sa dozviete tu.

Priniesli sme vám

  • Prvú časť nášho zhrnutia máme teda za sebou, poďme sa ešte pozrieť na všetko, čo sme vám počas júna priniesli ako redakcia. Nebolo toho totiž málo. S prvým výročím sme si rozobrali populárny mobilný titul od spoločnosti Kabam a Disney s názvom Mirrorverse. Za redakciu prajeme hre, aby v našliapnutom trende pokračovala a bola tu aj naďalej.
  • Kolega Dan zase vo svojom článku pripomenul všetkých Spider-manov, ktorých sme mali možnosť v hernom svete stretnúť. Pokiaľ ste fanúšikom tohto populárneho pavúčieho hrdinu, určite o článku, ktorý by ste si mali prečítať.
  • Náš šéfredaktor Martin mal možnosť sa zúčastniť launch eventu pre už v tomto článku spomínaný ROG Ally, z ktorého priniesol skutočne skvelú reportáž. Vďaka nej sme mali možnosť aj otestovať samotné handheld zariadenie, aby sme mohli hneď po skončení embarga priniesť aj našu recenziu.
  • Poďme si však pripomenúť ešte aj herné recenzie, ktorých sme vám počas júna priniesli celkom dosť. Dominantným titulom bol jednoznačne dlho očakávaný Diablo IV, no veľmi príjemné prekvapenie priniesla aj hororovo ladená adventúra z rádia Killer Frequency.
  • Medzi ďalšie obľúbené tituly môžeme zaradiť aj We Love Katamari REROLL+ Royal Reverie a taktiež akčný titul Trepang2. Naopak od titulov ako Dadydream: Forgotten Sorrow a Brok the InvestiGator sme čakali asi predsa len o niečo viac.

Tým zakončujeme druhú časť nášho článku a ďakujeme za Vašu pozornosť. Jún bol skutočne veľmi veľký mesiac plný zaujímavých herných titulov a veríme, že počas júla pre vás zrecenzujeme ďalšie množstvo zaujímavých titulov. Veríme, že budete pri tom opäť s nami a tešíme sa na ďalší herný mesiac.

Komentuj!