Register

A password will be e-mailed to you.

Vydavateľstvo 2K Games môžu tunajší hráči poznať najlepšie vďaka príbehovej sérii akčných open world hier s názvom Mafia, ktorá od druhého dielu vychádza pod záštitou práve tejto korporácie. Rozsiahla spoločnosť má, pochopiteľne, na svojom konte i iné tituly a série (ako napríklad taktický XCOM alebo športové NBA), no najnovšie správy zo zahraničia hovoria, že sa môžeme tešiť na ohlásenie úplne nového, doteraz nevideného, projektu.

O čo presne by malo ísť vám nemôžeme prezradiť, nakoľko sme sa zo zdrojov dozvedeli iba to, že k ohláseniu a plnohodnotnému predstaveniu by malo dôjsť počas aktuálneho mesiaca (august 2021). Projekt by mal byť pritom vydaný do konca terajšieho fiškálneho roku, takže ho možno očakávať najneskôr do skončenia prichádzajúceho marca 2022.

Špekuluje sa i o tom, že štúdio Firaxis Games (tvorcovia už zmieneného XCOMu alebo spin-off projektu Chimera Squad) predstavia taktickú verziu akčnej hry z Marvel univerza, o ktorej prednedávnom kolovali chýry. Nakoniec sa však táto komiksová záležitosť na E3 neukázala a mnohí fanúšikovia zostali zákonite sklamaní a zmätení. Je pomerne pravdepodobné, že sa predstavenia dočkáme počas akcie Gamescom, ktorá prebehne v auguste, avšak ani toto nie je oficiálne potvrdené.

Ďalšou možnosťou je akčný otvorený svet od Hangar 13, ktoré si po definitívnej edícii prvej Mafie napravilo pošramotenú reputáciu. Ich novinka by mala kombinovať prvky takzvaného “šialeného GTA”, teda Saints Row a monštrá zo sveta legendárneho hororového spisovateľa H. P. Lovecrafta, ktorý do veľkej miery definoval tradičný knižný horor ako ho dnes poznáme. S istotou však nemôžeme prehlásiť nič. Teda okrem toho, že k nejakému predstaveniu predsa len dôjde.

Aké ohlásenie by ste si priali vy? Videli by ste radšej nový akčný počin od Hangar 13, prípadne vás viacej zaujíma zmienený Marvel titul, v ktorom by ste namiesto divokého stláčania tlačidiel z minuloročných Avengers, využívali um a strategické myslenie? Podeľte sa s nami o svoje tipy a názory prostredníctvom dostupnej komentárovej sekcie.

Zdroj: vg247.com

Komentuj!