Register

A password will be e-mailed to you.

Býva pravidlom, že sa vývojárske zoskupenie venuje konkrétnemu športu počas celého roka, až pokým sa hráči nedočkajú ďalšej iterácie. A keďže produkty od 2K nezriedka v sebe ukrývajú aj online obsah, tituly ako WWE alebo NBA dostávajú počas konkrétneho kalendárneho obdobia nové kartičky, hráčov alebo exkluzívne eventy. NBA 2K23 práve vstúpilo do svojej siedmej sezóny. Pri tejto príležitosti sme dostali krátky trailer.

NBA sa na naše herné zariadenia dostáva každým rokom a v podstate ide primárne o update súpisky hráčov a drobné zmeny, ktoré si všimnú iba tí najskalnejší fanúšikovia, ktorí každú jednu zmenu skúmajú do hĺbky. Napriek tomuto faktu (alebo možno práve kvôli nemu) v recenziách projekt prešumel a na nejakú analýzu natrafíte skutočne len zriedkavo.

Titul si ale evidentne žije svojím životom a je neprestajne inovovaný o drobné virtuálne produkty či hráčov. Výnimkou nie je ani siedma sezóna, ktorá bola práve zahájená a upozorňuje na ňu trailer priložený nižšie. Zatiaľ sa nezdá, že by bola obsahovo prehnane bohatá, no zopár skromných noviniek predsa len rozšíri možnosti NBA 2K23.

Hráte ešte virtuálny basketbal alebo vás už menová politika štúdia 2K dohnala k rezignácii a ignorovaniu čohokoľvek, čo toto vydavateľstvo vypustí do sveta? Pokojne sa podeľte o svoje názory a domnienky prostredníctvom dostupnej komentárovej sekcie.

Komentuj!