Register

A password will be e-mailed to you.

Ani terajšie kalendárne obdobie sa nezaobíde bez virtuálnej verzie populárneho športu menom wrestling. Titul sa nám práve v týchto dňoch odhalil, pričom ukázal ako atraktívne bitky, tak aj odprezentoval nový koncept, s ktorým táto verzia príde. Fanúšikovia sú aktuálne so správou veľmi spokojní.

Asi nie je žiadnym tajomstvom, že sa pozrieme do atraktívnych arén štvorcového charakteru, vtelíme sa do koží svalnatých (mužských i ženských) športovcov, pričom tradične možno očakávať výborný audiovizuálny háv, ktorý ihneď navodí silnú atmosféru skutočných zápasov odohrávajúcich sa v reálnom svete.

Tradične ďalšia iterácia donesie zástup režimov, súpisku dobre známych mien a snáď do nej pribudnú aj mladé tváre terajšieho wrestlingu formujúce ďalšie generácie nadšencov.

Invencia tentokrát spočíva v tom, že budeme môcť prežiť celú históriu Wrestlemanie, ktorá sa pýši štyridsať ročnou tradíciou. Zrejme nás preto očakávajú ikonické zápasy spojené práve s týmto eventom. O ďalších zásadnejších novinkách nás autori zatiaľ neinformovali, avšak prisľúbili vyladenejší gampelay a ovládanie, ktoré postupne pilujú titul od titulu.

WWE 2K24 sa na naše herné obrazovky pozrie už ôsmeho marca 2024 (v Deluxe edícii ešte o celé tri dni skôr). Pripraviť sa na ňu môžu majitelia konzol PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X i osobných počítačov.

Komentuj!