Register

A password will be e-mailed to you.

Býva nepísanou tradíciou, že sa zápasnícke tituly v priebehu svojho životného cyklu dočkajú niekoľkých rozšírení (alebo DLC, ako chcete), ktoré rozširujú súpisku hrateľných postáv. Terajší ročník virtuálneho wrestlingu nie je žiadnou výnimkou potvrdzujúcou ono pravidlo. Najnovšie sa nám predstavilo DLC s poradovou číslovkou 4. Kto sa v ňom objaví.

Ide o pomerne krátku a málovravnú ukážku, no v rýchlosti predstaví prichádzajúce legendy tohto zábavného športu. Hlavnou hviezdou je Bray Wyatt a jeho fiktívna postavička Unlce Howdy.

Pokiaľ ste ešte nečítali našu recenziu, dávame ju do pozornosti práve na tomto odkaze. Je pravdou, že výsledný produkt vnímame výrazne menej pozitívne ako je celosvetový konsenzus, avšak napriek tomu nemožno odoprieť tejto iterácii isté kvality, ktoré sú so značkou už nejakú dobu späté.

Výborné animácie, fantastický pocit z celkovej audiovizuálnej prezentácie a pomerne zaujímavý prístup k životnému príbehu Johna Cenu. Pokiaľ teda stále váhate nad kúpou, možno vám práve náš text pomôže s rozhodovaním sa. A v prípade, že už ste ostrieľaným veteránom, čo hovoríte na DLC balíček s názvom Revel with Wyatt Pack? Pozdáva sa vám alebo by ste radšej videli digitálnu verziu iných športovcov? Ostatne, mnoho známych mien v hre stále absentuje. Pokojne sa preto podeľte o svoje názory prostredníctvom dostupnej komentárovej sekcie.

Komentuj!