Register

A password will be e-mailed to you.

Návrat legendárneho survival hororu Alone in the Dark sme už mohli mať za sebou, no vývojári radšej zaradili spiatočku, aby sa v záplave októbrových vydaní ich hra nestratila. Či to bolo správne rozhodnutie ukáže až čas, avšak vývojári môžu odklad na polovicu januára využiť nielen na propagovanie titulu, ale aj odstránenie bugov a vyladenie svojho diela do čo najlepšej možnej formy.

Čerstvý pohľad na hru odhaľuje, ako sa niektoré scény môžu odohrávať odlišne v závislosti od toho, či hráte za Edwarda (David Harbour) alebo Emily (Jodie Comer). Vývojári týmto poukazujú na skutočnosť, že bude lepšie zahrať si hru minimálne dva razy, aby ste si príbeh užili naplno. Či sa obe postavy dopracujú k rovnakému záveru a odlišná bude iba cesta k nemu je nateraz otázne, no i tak je dobrou správou, že zmena postavy neovplyvní iba výzor hrdinu, s ktorým hororové dobrodružstvo absolvujeme.

Ak by vám náhodou trailer nestačil, vydavateľstvo THQ Nordic následne uvoľnilo do sveta aj nezostrihanú verziu, ktorá sa miesto necelých troch minút postará o vašu pozornosť až na takmer osem minút. Vďaka tomu si môžeme urobiť lepšiu predstavu o hraní tohto titulu, keďže vyššie priložený trailer neobsahuje veľa súvislejších záberov priamo z hrania. Ak vás Alone in the Dark zaujal, na jeho príchod sa môžete tešiť 16. januára, a to na PC, PS5 a Xbox Series X|S.

Komentuj!