Register

A password will be e-mailed to you.

Štúdio Ninja Theory zverejnilo detailné hardvérové požiadavky PC verzie pre očakávaný počin Senua’s Saga: Hellblade 2. Tvorcovia sa nám taktiež snažia ukázať, ako pobeží na danej zostave pokračovanie úspešného videoherného titulu.

Aby sme mohli hrať s najvyšším grafickým nastavením v rozlíšení 1440p a 4K budeme potrebovať už moderné komponenty. Vo všetkých prípadoch pomôže podpora DLSS 3, FSR 3 a XESS 1.3 na dosiahnutie vyššej snímkovej frekvencie. Takisto vieme, že na konzolách bude hra uzamknutá na 30 FPS.

„Aby ste si mohli vychutnať zážitok porovnateľný s filmom odporúčame grafickú predvoľbu ‚High’. Od znovuvytvorenia skutočných lokácií na Islande až po digitalizáciu našich hercov a ich kostýmov sme priviedli Senuin svet k životu v neuveriteľných detailoch. Dúfame, že vám tieto hardvérové odporúčania pomôžu pripraviť sa na to, aby ste si 21. mája užili čo najlepší zážitok,“ uvádza štúdio.

Senua’s Saga: Hellblade 2 vyjde 21. 5. 2024 na platformy PC a Xbox Series X/S. V hre budú české titulky a nájdeme ju aj v Game Passe.

Komentuj!