Register

A password will be e-mailed to you.

Je pravdepodobné, že ste na mobilných zariadeniach, prípadne Nintende Switch zaregistrovali existenciu hry #DRIVE od poľského štúdia Pixel Perfect Dude. Ak nie, nevadí, no vedzte, že už budúci rok dorazí nástupca pomenovaný #DRIVE Rally. Tento raz však už nepôjde o mobilný titul, ale o plnohodnotný zážitok určený pre PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One a Switch, i keď v závere ukážky medzi platformami vidieť aj logo Apple.

I v tomto prípade nepôjde o žiaden simulátor, ale o arkádovú zábavu s výrazne štylizovaným grafickým kabátikom. Na preteky sa vypravíme do rozmanitého sveta, ktorý sme v pretekárskych hrách vraj ešte nezažili. Chýbať nemajú ani ikonické rallye autá, samozrejme, ako vtipne skomolené variácie, keďže licencie budú, pravdepodobne, absentovať. Zajazdíme si preto v “legendách” ako Das Holzwagen, The Doggo alebo The Bobond. Vývojári podľa všetkého vsádzajú na humor, čo možno v priloženej ukáže doslova počuť, keďže vás spolujazdec znie ako Arnold Schwarzenegger. Hoci to celé môže z popisu pôsobiť chaoticky a zvláštne, no trailer dokazuje, že hra vôbec nevyzerá márne. Je však priskoro na akékoľvek verdikty, na to nastane čas až niekedy v budúcom roku.

Komentuj!

O autorovi

Prvé skúsenosti s hrami Martin zaznamenal v podobe napodobeniny NESu, ktorá niesla meno "Mortal Kombat III", ku ktorej bol pribalený cartridge žltej farby s 999 hrami. Medzi nimi sa nachádzali klasiky ako Mario, Duck Hunt, Double Dragon a pod. Neskôr zakotvil pri PC a PlayStatione, ktorého fanúšikom je dodnes. Herná scéna Martina baví aj v súčasnosti, novinky sleduje dennodenne a okrem hier sa venuje fotografovaniu. Od septembra 2016 pôsobí na pozícii šéfredaktora somhrac.sk.

Súvisiace príspevky