Register

A password will be e-mailed to you.

Už dlhšiu dobu vieme, že hlavnú úlohu v prichádzajúcom remaku praotca herného hororového žánru stvárni David Harbour. Až v terajšom traileri sa však niekdajší Hellboy predstavuje v plnom nasadení, pričom autori ukazujú ako schopnosti skúseného herca a takisto aj technológiu zachytávajúcu mimické detaily.

Zvolené spracovanie necháva vyniknúť mnohé detaily, no takisto na priame svetlo odhaľuje niektoré neduhy, ktoré (možno) budú v hre skryté. Niektoré pohyby a rovnako aj mimické kreácie sú snáď až príliš explicitné a chýba im istá subtilnosť, ktorá by zabránila vzniku karikatúrnosti.

Napriek tomu takto minimalistický trailer pôsobí veľmi pekne a jasne prehlasuje, že nové Alone in the Dark si bude zakladať na filmovej prezentácii, ktorá z neho môže učiniť omnoho naratívnejšiu záležitosť než tomu bolo naposledy.

Remake Alone in the Dark má priniesť tradičný horor mladej generácii. Paralela s Resident Evil 2 sa ponúka priam sama a je iba logické, že projekt sa bude porovnávať práve s touto klasikou moderného strihu úspešnou ako v oblasti recenzií, tak aj z komerčného hľadiska.

Počinu sa dočkáme dvadsiateho piateho októbra 2023. Môžu sa naň pripraviť majitelia osobných počítačov a konzol PlayStation 5, Xbox Series S i Xbox Series X. V prípade, že by ste sa radi naladili na atmosféru hororového počinu, môžete medzičasom vyskúšať prológ s názvom Grace in the Dark.

Komentuj!