Register

A password will be e-mailed to you.

Francúzsky Don’t Nod stále nezaháľa a predstavuje ďalší, značne tajomný, projekt. Po úspešnom Banishers: Ghosts of New Eden pôjde (zrejme) o návrat k ich klasickému príbehovému štýlu. Čo zatiaľ o titule vieme?

Pokiaľ to náhodou neviete, títo autori majú na svojom konte záležitosti ako Life is Strange alebo temné RPG menom Vampyr. V oboch prípadoch ide o slušné počiny. Síce nijakým spôsobom nepôsobia revolučne, v rámci svojich žánrových mantinelov ale doručili zábavný i pútavý herný zážitok.

Podobne na tom zrejme bude aj prichádzajúci projekt s názvom Lost Records: Bloom & Rage. Musíme však skonštatovať, že je momentálne zahalený tajomstvom. Hoci trailer nám naznačuje, že budeme odkrývať život ženskej protagonistky, ktorá je pravdepodobne mŕtva, hrateľnosť nám nijako konkrétnejšie nepribližuje.

Sprievodný text následne hovorí, že má ísť o adventúru, v ktorej svet sledujeme prostredníctvom kamerových záznamov Swann. Spoznáme postavičky a prežijeme leto, ktoré údajne stojí za zapamätanie. Nevieme momentálne či bude v hre prítomné rozhodovanie sa, avšak je to pravdepodobné.

Projekt má doraziť ku koncu súčasného kalendárneho obdobia. Pripraviť sa naň môžu majitelia osobných počítačov a konzol PlayStation 5, Xbox Series S i Xbox Series X. Presnejší dátum vydania bude zrejme odhalený v jednom z neskorších (a snáď aj konkrétnejších) trailerov. Dovtedy sa musíme uspokojiť s prísľubom atraktívnej naratívnej adventúry.

Komentuj!

O autorovi

Veľký fanúšik hier, ktorý si dokáže rovnako užiť temnú adventúru ako aj futuristické FPS. Hry hrávam v podstate od malička a asi aj preto som si k nim vybudoval veľký vzťah a stali sa aj mojou najväčšou vášňou. Okrem hier samozrejme obľubujem filmy a miestami si prečítam dobrú knihu. No hry budú mať v mojom srdci vždy najväčšie miesto.

Súvisiace príspevky