Register

A password will be e-mailed to you.

Je zrejmé, že japonské Sony sa postupne sústreďuje čoraz viac a viac na svoju terajšiu konzolu, ktorá vyplňuje poličky obchodov už (takmer) tri roky. Ostatne, predchádzajúca generácia sa pomaly, avšak isto, opúšťa a do popredia konečne prichádza aktuálnejší PlayStation 5. Práve na zážitok z neho upozorňuje reklama zmienená v názve.

Jedná sa len o krátke promo skladajúce sa primárne zo záberov z exkluzivít. Či už ide o trvalú alebo časovú, videné projekty si v tomto momente dokážete zahrať iba na platforme predávanej pod hlavičkou Sony. Jedinými výnimkami sú ešte nevydaný herný Avatar, mačací Stray, čarodejnícky Hogwarts Legacy, ktorý sa ako vieme pozrel i na iné platformy a, samozrejme, aj nadmieru očakávaný Tekken 8.

Ten uvidíme iba na pár okamihov, no opätovne by to mohlo naznačovať, že nového adepta tejto dlhoročnej bojovej sérii skutočne uvidíme počas terajšieho kalendárneho obdobia. Koniec koncov, Bandai Namco tejto žánrovej záležitosti venuje skutočne veľkú marketingovú pozornosť, avšak dátumu vydania sme sa do terajšieho momentu nedočkali. Bolo by však pomerne kontraproduktívne s takou vehementnosťou hovoriť o hre, ktorá by vyšla až v priebehu ďalšieho roka.

Čo však hovoríte na takúto formu propagácie? Pozdáva sa vám, prípadne obdobný marketing považujete za zbytočný? Pokojne sa podeľte o svoje názory a domnienky prostredníctvom dostupnej komentárovej sekcie.

Komentuj!