Register

A password will be e-mailed to you.

Vydavateľ GameMill Entertainment a vývojári z IguanaBee oznámili po včerajšom úniku akčnú adventúru Skull Island: Rise of Kong pre PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One a Nintendo Switch.

Hra bude uvedená na trh na jeseň tohto roka, k dispozícii bude ako štandardná, tak i deluxe edícia nazvaná Colossal Edition, ktorá fanúšikom prinesie niekoľko bonusov ako napríklad filtre, ktoré hre dodajú vzhľad klasických filmov s King Kongom z tridsiatych a sedemdesiatych rokov. Štandardná edícia bude stáť 39.99$, za deluxe edíciu si hráči priplatia 10$.

Aby sme to mali kompletné, prinášame i preklad popisu od vydavateľskej spoločnosti:
Tvoja vláda sa blíži! Táto vzrušujúca akčná adventúra z pohľadu tretej osoby, ktorú na základe bohatej histórie Ostrova lebiek vytvoril tvorca Joe DeVito a ktorá vychádza z knihy King Kong od Meriana C. Coopera, vám umožní stať sa Kongom na ceste za pomstou a bojovať za svoje právoplatné miesto kráľa Ostrova lebiek. Vydajte sa na akčnú výpravu s cieľom pomstiť smrť Kongových rodičov, ktorí padli rukou ultimátneho alfa predátora – Gaw. Prechádzajte záhadným ostrovom a odhaľujte jeho tajomstvá v rôznych zradných prostrediach a objavujte silu, ktorá prúdi jeho exotickou flórou a faunou. Zdolávajte vlny beštií, porážajte jedinečných bossov a povyšujte sa nad všetkých, ktorí stoja Kongovi v ceste za kráľom!

Zdroj: Gematsu

Komentuj!