Register

A password will be e-mailed to you.

Očakávaná novinka z dielne Insomniac Games sa pomaly blíži, takže mediálna kampaň začne naberať na obrátkach, hoci fanúšikovia majú už dávno poznačené, kedy sa do pokračovania príbehu Petera Parkera a Milesa Moralesa pustia. Najnovšie sme sa dočkali solídnej nálože informácií spolu s novým príbehovým trailerom, ktorý konečne prináša pohľad aj na Venoma predstaveného v oznamovacej ukážke.

Na PlayStation.Blog sa priaznivcom prihovorili Insomniac Games, napríklad Jon Paquette, režisér príbehu Marvel’s Spider-Man 2:

Na začiatku nášho príbehu sú naši Spider-Mani na vrchole svojich síl,” povedal Paquette. “Peter Parker aj Miles Morales však bojujú so svojimi osobnými životmi. Miles sa snaží nájsť si čas na napísanie eseje k prijímacím skúškam na vysokú školu, ale stále to odkladá a namiesto toho sa sústredí na prácu Spider-Mana. Medzitým Peter má problémy so splátkami za dom tety May, ale nemôže ho predať, príliš veľa preňho znamená. A rovnako ako Miles, aj Peter sa snaží (a nedarí sa mu) nájsť rovnováhu pri toľkých povinnostiach. MJ chce Petovi pomôcť s hypotékou, ale jej práca je teraz v ohrození, pretože J. Jonah Jameson sa vrátil do Bugle a chce tam urobiť poriadok. Naši hrdinovia sa tak ocitli na križovatke s neistou budúcnosťou a stoja pred ťažkými rozhodnutiami, ktoré ich čakajú.” Keď Kravenovi lovci dorazia do mesta, spustí sa záhada, prečo sú tam a koho, a čo, lovia. Ale ako Spider-Mani a MJ hlbšie pátrajú po Kravenových motiváciách, symbiont začína ohrozovať marvelovský New York a všetkých a všetko, čo je im drahé.

To však nie je všetko. Ak máte záujem prečítať si o novinkách o Marvel’s Spider-Man 2, zamierte na PlayStation.Blog pod týmto odkazom. Na záver už len pripomíname, že hra vyjde 20. októbra exkluzívne pre PlayStation 5, no časom sa určite dočkajú aj hráči na PC, ako tomu bolo i v prípade predošlých hier.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!