Register

A password will be e-mailed to you.

Digitálne bonusy pri kúpe titulu ešte pred jeho oficiálnym vydaním sú už štandardnou súčasťou herného priemyslu. Spravidla pritom ide o drobné kozmetické doplnky, ktoré hrateľnosť síce nijak netransformujú, avšak minimálne majiteľov tohto digitálneho doplnku potešia. Čoho sa dočkáme vo WWE 2K23?

Wrestling je primárne produktom zábavného priemyslu, ktorý ťaží z kontroverzií, zásadných (častokrát nešportových) mien a čo možno najväčšieho diváckeho záujmu. Preto sa aj v posledných rokoch objavujú v ringu aj ľudia známi z YouTube alebo televízie. Ostatne, Logan Paul očividne berie WWE seriózne a objavuje sa ako hlavný ťahúň niektorých eventov, pričom ľudia si jeho výkony nezriedka pochvaľujú.

Preto možno niektorých z vás ani neprekvapí, že ako bonus k predobjednávke dostanete hrateľnú verziu Bad Bunnyho, čiže najstreamovanejšieho hudobníka roku 2022, 2021 i 2020. Len pre upresnenie môžeme zmieniť, že v minulom kalendárnom období sa mu iba na Spotify podarilo získať viac ako osemnásť miliárd streamov. A to je naozaj fantastické číslo.

Pokiaľ si teda prichádzajúce WWE 2K23 predobjednáte, budete sa môcť pustiť do arénových súbojov v koži tohto umelca (v prípade, že po niečom podobnom z nejakého dôvodu prahnete). Titul z produkcie 2K a Visual Concepts vychádza 17. marca 2023 a to na platformách PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X a i na osobných počítačoch.

Komentuj!