Register

A password will be e-mailed to you.

Hoci sa zdalo, že po minulom ročníku virtuálneho wrestlingu klesne kadencia, s ktorou bude 2K túto sériu vydávať, očividne šlo iba o naivný omyl hráčov. Už tento rok sa totiž dočkáme ďalšej iterácie, ktorá ale bude s najväčšou pravdepodobnosťou bez výraznejších zmien v oblastiach audiovizuálneho stvárnenia či hrateľnosti. Každopádne, WWE 2K23 sa práve odprezentovalo v novom traileri.

Ten je pomerne tradičným sledom súbojových sekvencií, kde možno vidieť mnohých ikonických zápasníkov zábavného športu. Steve Austin známy ako Stone Cold, Hulk Hogan a objaví sa i pomerne nová hviezda Logan Paul, ktorá sa v minulom roku dočkala niekoľkých zásadných zápasov. V rámci nich pritom pomerne prekvapil a fanúšikov doprial skutočne unikátnu show.

WWE 2K23 má byť aktuálne do sveta vypustený 17. marca 2023, pričom ak si kúpite jednu z dvoch drahších verzií, môžete sa k hraniu dostať o celé tri dni skôr. Titul pritom vychádza na širokej škále platforiem. Do klietky sa budú môcť postaviť majitelia konzol PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X a aj Xbox Serie S. A, samozrejme, ochudobnení nebudú ani vlastníci osobných počítačov.

Komentuj!