Register

A password will be e-mailed to you.

Áno, táto verzia azda najznámejšieho post-apokalyptického RPG, stále žije, teší sa zo svojej komunity hráčov a pridáva pre nich obsah, ktorý by ich mohol a snáď aj mal zaujímať. Jedným z najaktuálnejších prírastkov sú mutácie a misie s nimi spojené.

Fallout 76 práve vstupuje do svojej dvanástej sezóny a hoci to pôvodne vyzeralo, že neprežije ani jediný rok, je tu s nami pomerne dlho. Titul odštartoval ešte pri závere roku 2018, takže ho čochvíľa čaká piate výročie. A to je pre projekt, ktorý sa svojho času dával zadarmo k ovládačom alebo gumeným návlekom na analógové páčky (je tomu naozaj tak, to sa reálne dialo), viac než solídny úspech.

Vývojári opravovali, pridávali nový obsah, vylepšovali, no a hráči hrali. Niektorí odišli, iní prišli, no a ďalší sa zasa po zničenom svete pohybujú od prvopočiatku, takže patria k absolútnym veteránom, ktorí by mohli dávať kurzy prežívania vo virtuálnej apokalypse.

Každopádne, aktuálny patch prináša do verejných eventov novinku v podobe mutácií, ktoré sa striedajú a rôzne menia. Pokiaľ teda máte chuť vziať do rúk zbrane hromadného ničenia a ísť pokosiť rôzne deformovanú háveď v podobe čudesných mutantov, momentálne hľadáte Fallout 76. Tento prídavok by mal trvať najbližšie tri týždne, takže by ste dlho otáľať nemali, nakoľko sa môže bezproblémovo stať, že svoju príležitosť premeškáte.

Komentuj!