Register

A password will be e-mailed to you.

Známy herný redaktor Jason Schreier z Bloombergu si overoval u vlastných, podľa jeho slov dôveryhodných zdrojov, že fámy o odklade očakávaného RPG Horizon Forbidden West sú skutočne pravdou.

Ako prvý uviedol tieto informácie herný novinár a insider Jeff Grubb, ktorý v platenom vidcaste GrubbSnax pre Giant Bomb uviedol, že sa dopočul o odklade Horizon Forbidden West na rok 2022. Jeff Grubb tvrdil, že podľa jeho informácií sa niečo chystá na september v súvislosti s Horizon Forbidden West a že to bude podľa neho oznámenie odkladu vydania tejto hry na budúci rok. Údajne to ešte nie je rozhodnuté, ale vývojári majú v pláne na septembrovom State of Play show oznámiť odklad tohto očakávaného titulu.

Tieto fámy teraz potvrdil aj reportér Bloombergu Jason Schreier, ktorý na svojom Twiteri uviedol, že “od osoby oboznámenej s okolnosťami má informáciu, že Sony odložila svoju PlayStation exkluzivitu Horizon Forbidden West na prvý štvrťrok 2022.” Bloomberg tak len potvrdzuje informácie, uvádzané Jeffom Grubbom.

Jason Schreier to celé komentuje slovami, že “ide o ďalšiu kaskádu odkladov v hernom priemysle roku 2021 a že pravdepodobná príčina zase tkvie v zložitej pandemickej situácii.“

Komentuj!