Register

A password will be e-mailed to you.

Po slabších, hoci rozmanitých mesiacoch môžu mať predplatitelia Xbox Live Gold, prípadne Game Pass Ultimate konečne dôvod na radosť. Augustová ponuka totiž prinesie slušnú porciu zábavy.

Už 1. augusta dorazí hack-and-slash akcia Darksiders III od štúdia Gunfire Games. Tretí diel umožnil vteliť sa do kože jazdca apokalypsy menom Fury, ktorá prichádza na apokalypsou zničenú planétu Zem, pričom jej úlohou je vystopovať a zničiť sedem smrteľných hriechov. Pokiaľ máte radi akčné tituly, tretí diel Darksiders by vás nemal sklamať, o čom svedčí napríklad naša recenzia a aby ste si ho užili, nemusíte poznať či mať odohrané predchádzajúce časti.

V rovnaký deň pribudne do ponuky vďaka spätnej kompatibilite Lost Planet 3. Podobne ako Darksiders teda dostaneme tretí diel, no v tomto prípade ide o prequel, ktorý sa dejovo odohráva pred oboma predchodcami. V tomto prípade síce ide o najslabší diel v rámci značky, no stále ide o veľmi slušnú third person strieľačku, ktorej však chýba hĺbka. Pokiaľ však máte chuť odpraviť na onen svet kvantá monštier, tu budete na správnej adrese.

Dňa 16. augusta si bude možné obohatiť knižnicu hier o skákačku Yooka-Laylee, ktorá chcela byť duchovným nástupcom legendárneho Banjo-Kazooie. V určitom smere sa jej to podarilo, v niektorých oblastiach však nie. Pre fanúšikov žánru však ide o fajn záležitosť, ktorá si v recenziách neviedla zle, no na správnu cestu sa táto značka vypravila až v pokračovaní nazvanom Yooka-Laylee and The Impossible Lair.

Posledným titulom augustovej Gold ponuky bude bojovka Garou: Mark of the Wolves. Tá pôvodne vyšla v roku 1999, no verzia pre Xbox 360 vyšla až o desať rokov neskôr. Pokiaľ hru nepoznáte, možno vám viac povie názov Fatal Fury, keďže do tejto značky Garou: Mark of the Wolves patrí. Ide totiž o deviaty a zároveň zatiaľ posledný diel. Pred piatimi rokmi sa síce objavili informácie o pokračovaní, no do dnešného k nemu nedošlo. Napriek svojmu veku však i dnes ide o veľmi dobre hrateľnú záležitosť, ktorá si na metacritic vybojovala hodnotenie 77%.

Tak, to je augustová Xbox Live Gold ponuka. Za nás dávame palec nahor, nakoľko tento raz dal Microsoft dohromady pekný mix hier.

Zdroj: Xbox Wire

Komentuj!