Register

A password will be e-mailed to you.

Snáď nikoho neprekvapí, že Steam i tento rok spustil svoj tradičný jesenný výpredaj, po ktorom spravidla nasleduje už iba zimný, respektíve vianočný. Tohtoročný Autumn Sale sprevádzajú i takzvané Steam Awards, kedy si hráči môžu zvoliť svojich nominantov, ktorí sa následne presunú do druhého kola. Každopádne, k akým zvýhodneným ponúkam sa viete dopracovať?

Začneme ihneď s relatívnou novinkou. Mafia: Definitive Edition sa dočkala 25 percentného zvýhodnenia, takže môže byť vaša za 29,99 €. Ak by vám to náhodou ušlo, ide o remake legendárneho českého titulu, ktorý vám umožní prežiť gangsterský príbeh so všetkým, čo k tomuto prastarému žánru patrí. Ďalej tu mám westernový epos od Rockstar Games. Fantastické Red Dead Redemption 2 môže byť v klasickej edícii vaše za 40,19 €. Príbehový otvorený svet s výbornou akciou a pozoruhodnou vizuálnou stránkou sa totiž dočkal 33 percentnej zľavy.

Mrazivé RPG Wasteland 3 bude ideálnou hrou do dlhých a krutých zimných večerov. A preto jej bola udelená solídna zľava tridsiatich percent. Pár mesačný hit s výbornou naratívnou líniou a taktickými súbojmi si teda zakúpite za 41,99€. Ďalej spomenieme akčnú adventúru Star Wars Jedi: Fallen Order, ktorá pri 60% zľave môže byť vaša za 27,99 € a rovno v Deluxe edícii.

Pri Hviezdnych vojnách ešte chvíľku zostaneme, pretože si momentálne viete zaobstarať Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords za minimalistickú sumu 2,89€. 65% zľava zaistila, že sa dostanete k žánrovému skvostu, ktorý vám sprostredkuje desiatky a desiatky hodín hrania a to za bagateľ. Hororový remake klasického Resident Evil 3 sa dočkal 67% zvýhodnenia a preto zaň zaplatíte iba 19,79€.

V rámci už etablovaných The Steam Awards vás v zásade nemá čo prekvapiť. Kategórie sú vlastne úplne rovnaké ako minule, no treba upozorniť, že do nich môžete vyberať iba tituly, ktoré vyšli po ukončení minulého zimného výpredaja. Viac sa im každopádne venujeme v ďalšom článku.

Tak čo, máte už vybrané tituly, ktoré si kúpite? A čo vaši favoriti v rámci The Steam Awards? Určite nám dajte vedieť prostredníctvom dostupnej komentárovej sekcie. V samotnom závere upozorňujeme, že výpredaj končí 1. decembra 2020.

Komentuj!