Register

A password will be e-mailed to you.

Vyššie zmienení projekt je známy nejednému hardcore hráčovi. Morbídna brutalita, svižná hrateľnosť a svojsky rozprávaný príbeh pripomínajúci prechod skrz halucinačné peklo zdanlivo nedávajúce žiaden logický zmysel. Zdá sa pritom, že k hráčom prichádza duchovný nástupca tohto počinu – a nesie názov Kusan: City of Wolves.

Stačí zhruba desať sekúnd a viete, že autori sa Hotline Miami a jeho pokračovaním vyložene inšpirovali. V konkrétnom momente dokonca odkazujú na tento počin prostredníctvom červeného telefónu. Práve hrateľnosťou však evokuje novinka Kusan originálnu hru spred (takmer) dvanástich rokov.

Dianie sledujete z takzvaného top down (minulý rok ste si mohli všimnúť odkaz na tento typ hier v štvrtom John Wickovi), kráčate skrz úrovne, oponentov tlčiete alebo do nich pálite z dostupných zbraní. Všetko prebieha v adrenalínových rýchlostiach, ktoré rozbúšia vaše srdce. Nesmie chýbať ani špecifické hudobné podkreslenie, ktoré ešte väčšmi pulzuje vaším telom.

Kuasn: City of Wolves k nám má doraziť vo štvrtom kvartáli súčasného kalendárneho obdobia. Fixného dátumu vydania sme sa, zatiaľ, nedočkali, čo by mohlo naznačovať, že vývojárov z CIRCLEfromDOT čakajú ešte nejaké práce. Každopádne, trailer sa javí atraktívne. Na úplný záver dopĺňame, že projekt je aktuálne plánovaný výhradne pre osobné počítače a zrejme až jeho prípadný finančný úspech ukáže či sa pozrie i na iné platformy.

Komentuj!