Register

A password will be e-mailed to you.

Hry dostupné zdarma prestávajú byť ojedinelým sviatkom a stávajú sa akousi tradíciou, nakoľko takmer každý týždeň je k dispozícii atraktívny počin bez nutnosti zaň zaplatiť vlastnými financiami. V tomto prípade potešíme fanúšikov taktických akcií, ktorí si chcú užiť dusivú atmosféru tuhých prestreliek v post-apokalyptických kulisách. The Division od francúzskeho Ubisoftu je totiž dostupné zdarma.

Štúdio Ubisoft je vám pravdepodobne veľmi dobre známe. Ide o jedného z najväčších gigantov súčasného herného priemyslu. Autori zásobujú fanúšikov primárne open world hrami, pričom medzi ich najúspešnejšie značky patrí séria Assassin’s Creed, Far Cry alebo po novom aj Ghost Recon (i keď tomuto univerzu sa v recenziách darí podstatne menej). Každopádne, nesmieme zabúdať ani na The Division, ktoré svojho času skĺbilo prvky RPG a taktickej akcie.

Je pravdou, že protivníci boli nábojovými špongiami, keďže autori implementovali do hrania čísla a levely, no gunplay a atmosféra ponúkali unikátny zážitok. Ten bol, okrem iného, založený na kooperácii viacerých hráčov, ktorí sa snažili prebiť jednotlivými misiami preplnenými po zuby ozbrojenými oponentami. K tomu vám dopomáhali skúsenosti z bojísk a strategický um, nakoľko bez neho ste veľmi rýchlo dokázali prísť o drahocenný život.

Pochopiteľne, množstvo hráčov prešlo na pokračovanie, ktoré vyšlo minulý rok, avšak pôvodné The Division si stále udržiava vernú komunitu používateľov. Tí sa venujú ako kooperačným misiám, tak aj nesmierne adrenalínovým súbojom v takzvanej Dark Zone. Tak či onak, príbehová časť sa dá prejsť i bez účasti iných hráčov a naprieč desiatkami úloh sa viete prestrieľať aj v sólo režime.

Preto ak prahnete po kvalitnom žánrovom zástupcovi, ktorí ponúka množstvo obsahu, nespočetné množstvo zbraní a takticky orientovanú akciu, momentálne viete práve takýto typ hry získať bez finančných poplatkov. Stačí sa prihlásiť do svojho Uplay účtu a titul aktivovať, pričom následne zostáva už navždy vo vašej virtuálnej knižnici. Dlho ale neotáľajte, ponuka je aktívna výhradne do siedmeho septembra 2020. Po jej vypršaní si za titul zaplatíte tradičnú sumu.

Zdroj: uplay.ubisoft.com

Komentuj!