Register

A password will be e-mailed to you.

Iba včera sme vás informovali o tom, že Ubisoft ponúka taktické The Division bez akýchkoľvek poplatkov, no a teraz tu máme atraktívnu ponuku na ďalší titul z dielne týchto autorov. Ide o Far Cry 3, ktoré môžete získať zdarma. Nebude to však tak jednoduché.

Far Cry je nepochybne jednou z najpopulárnejších značiek francúzskeho štúdia Ubisoft. Začiatky dlhoročnej série sa datujú až do roku 2004, kedy vyšiel prvý diel populárnych akčných hier. Určite treba dodať, že prvotina sa značne líši od neskorších megalomanskejších iterácií. Každopádne, tretí diel je mnohými považovaný za ten zďaleka najlepší. Autori sa v ňom definitívne priklonili k arkádovej akcii, veľkému a značne exotickému svetu, pričom prišli i s ikonickým antagonistom, ktorým nebol nik iný než legendárny Vaas Montenegro.

V úlohe hlavnej postavy menom Jason Brody zvádzate súboje na ostrovných oblastiach, kde sa snažíte poraziť prítomné frakcie. Na výber máte z nespočetného množstva strelných zbraní i dopravných prostriedkov, ktoré vám dopomôžu vo vytváraní absolútneho chaosu. Far Cry 3 sa taktiež pomerne obsiahlo venuje rozprávaniu príbehu, ktorého ústredným motívom je šialenstvo. Ostatne, monológ “Did I ever tell you the definition of insanity” patrí v hernej sfére k jedným z najlegendárnejších a snáď i najviac parafrázovaných. O nemalých kvalitách svedčí i metascore, ktoré dosahuje takmer deväťdesiatich percent.

Ako sa teda dostať k nepochybne kvalitnému titulu? Môžete k tomu využiť tento link, avšak na aktiváciu je nutné použiť ľubovoľný program na zmenu IP adresy, aby vás stránka registrovala ako čínskeho používateľa. Následne bude titul pridaný do vašej virtuálnej knižnice a vy môžete bez akýchkoľvek neželaných obťaží hrať.

Súčasne by malo byť možné hru aktivovať aj prostredníctvom mobilného zariadenia, kde nie je nutné nič meniť. Podľa všetkého bude ponuka aktuálna do siedmeho septembra 2020, takže dlho aktiváciu neodkladajte. My vám na záver môžeme len popriať príjemné strávené chvíle a dúfame, že vás táto dovolenka do virtuálnej exotiky nepripraví o rozum.

Komentuj!