Register

A password will be e-mailed to you.

Poznáme ich všetci, atraktívne ponuky, počas ktorých môžeme neraz získať atraktívny herný počin úplne zdarma a spravidla aj bez väčšej námahy. Momentálne máme k dispozícii ďalší horúci tip, pričom ide o nadpriemerne hodnotený logický titul od skúsených ukrajinských autorov zo štúdia Frogwares (séria o Sherlockovi Holmesovi, prípadne vývojári detektívneho The Sinking City, ktoré obsahovalo i akčné prvky strieľania a bojov).

O Magrunner: Dark Pulse ste nutne počuť nemuseli, avšak v dobových recenziách tento netradičný projekt získaval nadpriemerné známky okolo sedemdesiatich percent. Nešlo teda o jasný hit, avšak adjektívom zlý herný projekt nikto neoznačoval. Autori sa snažili v ambicióznom počine konfrontovať svet technológií s populárnymi mýtmi o bytostiach Cthulhu. O nich písal svojho času nedocenený, avšak z dnešného pohľadu pre žáner hororu kľúčový, spisovateľ menom Howard Phillips Lovecraft.

Hrateľnosť pozostáva z riešenia rôznych hádaniek. Musíte manipulovať s prostredím, aby ste pokorili viac ako štyri desiatky úrovní, pričom tie sú lemované fantastickými nadprirodzenými svetmi, o ktorých už toľké roky čítame v poviedkových príbehoch spisovateľskej legendy. Túto tematiku tvorcovia využili ešte v neskoršom potápajúcom sa meste, no to doplácalo na niekoľko zlých vývojárskych rozhodnutí.

Ešte môžeme spomenúť, že recenzie Magrunner mierne kritizovali niekoľko nefungujúcich mechaník, ako aj problematickú fyziku. Oba zmienené problémy mierne zhadzovali dojmy z výsledného produktu, no ako sme už spomenuli, aj napriek tomu dosiahol veľmi dobrých známok. Ak teda hľadáte unikátnu žánrovú záležitosť, ktorá potrápi vaše mozgové bunky a súčasne vyvolá nepríjemné mrazenie v chrbte, tento titul by ste rozhodne vynechať nemali.

V tomto prípade sa nemusíte obávať žiadneho háčiku, či problému, ktorý by vás zdržiaval pri získavaní hry. Magrunner: Dark Pulse je dostupné zdarma priamo prostredníctvom oficiálnej stránky na populárnom digitálnom obchode Steam. Vopred ale upozorňujeme, že by ste nemali nad ponukou otáľať, nakoľko je aktuálna iba do 27. augusta 2020. Titul bude opätovne skrytý za stenou finančného poplatku o devätnástej hodine večernej.

Zdroj: steampowered.com

Komentuj!