Register

A password will be e-mailed to you.

Internetový obchod GOG.com aktuálne spustil takzvaný Harvest Sale, v súvislosti s ktorým sme sa dočkali množstva zliav na najrôznejšie herné počiny. V rovnakom čase, keďže GOG konečne umožnil predobjednať si štvrtý diel kultovej série Serious Sam, uvoľnil zdarma dnes už klasický akčný titul Serious Sam: The First Encounter.

Serious Sam: The First Encounter od štúdia Croteam je typickou FPS svojej doby, čo znamená, že obsahuje väčšinu typických atribútov žánru, od súbojov s bossmi, cez hľadanie secretov a likvidovanie porcii protivníkov, až po štatistiky na konci každej misie. Každá kapitola obsahuje more protivníkov a po nich vždy na konci aj súboj s bossom. Pre všetkých milovníkov FPS teda ide o počin, ktorý by si rozhodne nemali uniknúť. Okrem tejto akcie sa v rovnakom čase dočkal veľkej zľavy aj druhý diel tejto série, konkrétne Serious Sam: Second Encounter 0.79 €.

Čo sa týka samotných zliav, tak ako sme už zmienili vyššie, v akcii je veľké množstvo najrôznejších kúskov, konkrétne cez 1500, z ktorých množstvo dosiahlo zníženia ceny až o 91%. Aby sme vás dostatočne navnadili, vymenujeme vám podľa nás najpozoruhodnejšie z dostupnej ponuky hier: Deus Ex: Mankind Divided – Digital Deluxe Edition (ktorý sme mimochodom recenzovali) za 11.29 €, Tyranny – Gold Edition (recenziu opäť môžete prečítať tu) za 16.99 €, XCOM 2 (recenziu si môžete prečítať tu) za cenu 12.59 € alebo Life is Strange: Complete Season (na ktorého prequel Before the Storm sme písali recenziu) za 4.09 €.

Samotný titul zdarma končí zajtra o 15:00 a môžete ho získať na tomto odkaze. Zľavy končia až 31. augusta a ak si ich chcete bližšie prezrieť, môžete tak učiniť tu.

Komentuj!