Register

A password will be e-mailed to you.

Počas minulého týždňa ste mohli súťažiť o tri kópie vynikajúcej bojovky Mortal Kombat 11, ktorú nám do súťaže venovala spoločnosť Cenega Czech, distribútor tohto krvavého počinu. Naša recenzia a ostatne i tie zahraničné jasne potvrdili, že sa jedná o skvelý titul, ktorý by ste nemali minúť, obzvlášť ak ste fanúšikmi tohto žánru. A keďže je už súťaž za nami, zostáva jediné – pozrieť sa na mená výhercov.

Ako už je zvykom, skôr než si prezradíme mená výhercov sa pozrieme na správne odpovede, ktoré ste museli napísať do súťažného formulára. Na prvú otázku, v ktorej ste mali odpovedať na to, kedy vyšiel prvý Mortal Kombat sme chceli vidieť odpoveď 1992. Nič náročné, nakoľko o pár riadkov vyššie bolo uvedené, že séria je tu s nami už 27 rokov. Druhá otázka nebola omnoho náročnejšia, i keď odpoveď už nebola súčasťou textu. Pýtali sme sa, ktorý bojovník nepatrí do série Mortal Kombat a ako jediná správna odpoveď bola Lei Wulong, stálica série Tekken. Kto sa vyzná v bojovkách, ten bezpochyby nemal problém túto otázku správne zodpovedať. A ak by náhodou niekto Tekken nepoznal, Raiden a Noob Saibot sú tak ikonické postavy Mortal Kombatu, že ani nebolo nutné využiť Google. Na druhej strane, niekoľko nesprávnych odpovedí sme predsa len zaznamenali i v prvej a aj druhej otázke. Dosť však rečí okolo, prejdime k výhercom.

Na základe náhodného žrebovania sme vylosovali troch výhercov, ktorým zašleme Mortal Kombat 11 vo verzii pre PlayStation 4. Ak by sa nám s niektorým z výhercov nepodarilo skontaktovať, vylosujeme náhradníka, prípadne náhradníkov. Toto sú výhercovia v súťaži o Mortal Kombat 11:

Nikoleta Slamková
Maroš Kováčik
František Palenčár

Všetkým ďakujeme za účasť v súťaži. Bohužiaľ, vyhrať mohli iba traja, pričom súťažiacich bolo omnoho viac. Výhercom v každom prípade gratulujeme a dúfame, že si hru užijú. Nezabudnite nás sledovať i naďalej, aby vám neunikli naše ďalšie súťaže o skvelé hry.

Hru do súťaže poskytla spoločnosť

Komentuj!