Register

A password will be e-mailed to you.

Vianoce sa pomaly blížia, a tak sme sa rozhodli usporiadať pre vás, našich verných čitateľov, súťaž o predmety s tematikou značky ROG, ktorú určite netreba predstavovať bližšie. Aby ste sa zapojili do súťaže, postačí zodpovedať jednoduchú otázku a budete v hre.

V prvom rade by sme sa však chceli poďakovať tuzemskému zastúpeniu ASUSu, ktoré nám veci do súťaže poskytlo. Veríme, že tieto predmety výhercom urobia radosť, prípadne pomôžu nezabudnúť na dôležité veci. Poďme sa pozrieť na to, o čo si zasúťažíte:

Ako môžete vidieť, k dispozícii je praktická taška s unikátnym dizajnom na každej strane, perfektný snapback (s nastaviteľnou veľkosťou), nálepky, nášivky, pásky na kľúče s kovovou karabínou, poznámkové bločky, diáre a tričká vo veľkostiach M, L a XL. Zo všetkých účastníkov vylosujeme troch výhercov, ktorým následne pošleme balíčky.

Prvý výherca dostane snapback, tričko (veľkosť podľa výberu), diár, nálepky, nášivky a pásku na kľúče.
Druhý výherca obdrží tašku, tričko, diár, poznámkový blok, nášivky, nálepky a pásku na kľúče.
Bronzové miesto od nás a najmä ASUSu dostane tričko, diár, poznámkový blok, nálepky a pásku na kľúče.

Termín trvania súťaže:

Súťaž potrvá v termíne od 13. decembra 2021 do 20. decembra 2021 (vrátane), 23:59 hod.. Meno výhercu zverejníme v nasledovných dňoch.

Dodatočné informácie:

Organizátor súťaže:
Redakcia SomHráč.sk

Podmienky súťaže:
Zo súťaže sú vylúčení členovia redakcie SomHráč.sk. Pre zaradenie do zlosovania je potrebné splniť podmienky uvedené vyššie. Súťažiaci, ktorí splnia podmienky, budú v databáze zoradení vzostupne, pričom každému bude pridelené unikátne číslo od 1 po X, kde X predstavuje celkový počet súťažiacich, ktorí postúpili do zlosovania. Výherca bude vylosovaný na základe náhodne vygenerovaného čísla skrz server random.org.

Zapojením sa do súťaže súhlasíte so spracovaním osobných údajov – meno, priezvisko a e-mail za účelom žrebovania, vyhlásenia výsledkov a následného kontaktovania výhercu, a to po dobu trvania súťaže.

Výhru nie je možné vymáhať súdnou cestou.

Ak sa nám nepodarí s výhercom skontaktovať do 3 dní od oznámenia výhercov, pristúpime k vylosovaniu náhradníka/náhradníkov.

Komentuj!