Register

A password will be e-mailed to you.

Ako ste si už mohli prečítať v našej recenzii, Mortal Kombat 11 sa vývojárom z NetherRealm Studios podaril a robí česť menu tejto dlhoročnej značky. Tá je medzi nami už 27 rokov a až na zopár prešľapov vždy priniesla fanúšikom po čom túžili. A teraz si traja z vás budú môcť overiť, prečo je Mortal Kombat 11 považovaný za absolútny vrchol žánru.

Vďaka spoločnosti Cenega Czech, ktorej touto cestou ďakujeme, máme pre vás tri fyzické kópie titulu Mortal Kombat 11. Súťažiť budeme o PlayStation 4 verziu, takže tí z vás, čo majú doma aktuálnu konzolu od Sony si môžu zahrať o tento skvelý počin. Nielen naša, ale i zahraničné recenzie sa zhodujú na tom, že ide o naozaj vynikajúcu hru, čoho dôkazom je metaskóre 83% až 86% na známom agregátore Metacritic. Je pravdou, že verzia pre Nintendo Switch má o niečo nižší priemer hodnotení, konkrétne 76%, avšak súvisí to najmä s technickými kompromismi, ktoré bolo nutné učiniť.

Čo urobiť pre zapojenie sa do súťaže?

Ak máte chuť zabojovať o jednu z troch dostupných kópií Mortal Kombat 11, stačí ak správne zodpoviete dve jednoduché otázky, ktoré sú súčasťou formulára priloženého nižšie. Je to skutočne jednoduché, takže sa neváhajte zapojiť, môžete získať tento titul takmer bez námahy.

Termín trvania súťaže

Súťaž o Mortal Kombat 11 potrvá v termíne od 8. mája 2019 do 13. mája 2019 (vrátane), 23:59 hod.. Meno výhercov zverejníme v nasledovných dňoch.

Dodatočné informácie

Organizátor súťaže:
Redakcia SomHráč.sk

Podmienky súťaže:
Zo súťaže sú vylúčení členovia redakcie SomHráč.sk. Pre zaradenie do zlosovania je potrebné splniť podmienky uvedené vyššie. Súťažiaci, ktorí splnia podmienky, budú v databáze zoradení vzostupne, pričom každému bude pridelené unikátne číslo od 1 po X, kde X predstavuje celkový počet súťažiacich, ktorí postúpili do zlosovania. Výherca bude vylosovaný na základe náhodne.

Zapojením sa do súťaže súhlasíte so spracovaním osobných údajov – meno, priezvisko a e-mail za účelom žrebovania, vyhlásenia výsledkov a následného kontaktovania výhercu po dobu trvania súťaže.

Výhru nie je možné vymáhať súdnou cestou.

Ak sa nám nepodarí s výhercom skontaktovať do 3 dní od oznámenia výhercov, pristúpime k vylosovaniu náhradníka / náhradníkov.

Hru do súťaže poskytla spoločnosť

Komentuj!