Register

A password will be e-mailed to you.

V úvode minulého týždňa sme Vám priniesli prvé informácie o novom pokračovaní populárnej ostreľovačskej sérii Sniper Elite. Mali sme tu niekoľko detailov, dva obrázky a teaser trailer, no prvé in-game video prichádza až teraz vďaka redaktorom z Eurogameru.

Informácie, ktoré sú dostupné v predošlom článku si nebudeme zbytočne opakovať, no máme tu jednu novinku. I tá najmenšia mapa v Sniper Elite 4 má byť čo do rozlohy až trojnásobne väčšia ako najrozľahlejšia mapa v Sniper Elite III. Prvé zábery priamo z hry naznačujú, že sa môžeme tešiť na “klasický” Sniper Elite, no samozrejme dostaneme aj niekoľko vylepšení, prípadne vyladenie niektorých chybičiek krásy, avšak to sa z cca päť minút dlhej ukážky dá iba ťažko vypozorovať.

Zábery pochádzajú z Pre-Alpha verzie, no novinári tvrdia, že predvedená ukážka na nich pôsobila ako keby pochádzala z finálneho releasu. Nechýbajú povestné röntgenové zábery pri presných zásahoch a ani testicle shot, ako je predvedené vo videu.

Autori z Rebellionu chcú priniesť vylepšenú umelú inteligenciu nepriateľov a množstvo nečakaných situácií, keďže podľa ich mienky práve vďaka tomuto prvku má séria úspech u hráčov. Uvidíme ako sa im to v konečnom dôsledku podarí, presvedčiť sa budeme môcť už tento rok, podľa všetkého niekedy v treťom kvartáli.

Zdroj: Eurogamer.net

Komentuj!