Register

A password will be e-mailed to you.

Zhruba pred dvomi mesiacmi sme vás informovali o tom, že sa budete môcť pozrieť do virtuálneho sveta hororového univerza Zombie Army. Titul sa odprezentoval pomerne atraktívnym trailerom, pričom aktuálne dostal príbehovú ukážku, ktorá však obsahuje viacej vystrelených mozgov než prehovorených slov.

Áno, onoho avizovaného deja je tu vlastne poskromne. Zhruba tušíte, že vašou primárnou úlohou bude záchrana rodiny, avšak to je asi všetko. Inak sa trailer znova sústredí na masívne mordovanie spráchnivených mŕtvol vydychujúcich smrť každou jednou kontrakciou pľúc.

Je nutné dodať, že práve to zabíjanie protivníkov je mimoriadne efektívne, nechýba mu očakávaná brutalita a ani početný arzenál historických zbraní. Čo sa týka inej náplne, tej tu zrejme mnoho nebude. Koniec koncov, ani predošlé kúsky v sérii (recenziu na štvorku prikladáme tu) si nezakladali na nejakej sofistikovanosti. Viac-menej šlo o lineárne levely, kde na vás neustále nalietali hordy sokov, ktorých bolo treba skoliť.

Zombie Army VR vyjde počas terajšieho kalendárneho obdobia, no fixného dátumu sme sa, zatiaľ, nedočkali. Pripraviť sa naň môžu majitelia osobných počítačov, vlastníci PS VR2 a Meta Questu. Čo aktuálne hovoríte na tento prírastok do úspešnej série? Myslíte, že podobné digitálne prostredie bude surovému vraždeniu živých mŕtvol svedčiť alebo skôr naopak? Určite sa podeľte o svoje názory prostredníctvom dostupných komentárov.

Komentuj!