Register

A password will be e-mailed to you.

Séria Trackmania sa už dlhé roky teší veľkej popularite, pričom už budúci týždeň, konkrétne 24. marca by mal na pulty obchodom doraziť najnovší diel menom Trackmania Turbo. Autori zo spoločnosti Nadeo a vydavateľ UbiSoft však ešte pred vydaním potrebujú hru otestovať, vďaka čomu bude už tento víkend spustený otvorený beta test.

Skôr než o beta test pôjde o demo, prípadne “early access”, keďže hra už musí byť hotová, aby stihla určený dátum vydania. Hlavným dôvodom testu bude pravdepodobne záťažový test, takže existuje možnosť problémov s pripojením, ak UbiSoft podcenil servery. Všetko bude jasnejšie už 18. marca, t. j. v piatok, kedy okolo druhej hodiny popoludní test započne. Beta bude ukončená v pondelok 21. marca o rovnakom čase.

Ako už v poslednej dobe býva zvykom, beta testu sa budú môcť zúčastniť hráči na konzolách PlayStation 4 a XBOX One, bohužiaľ hráčom na PC nezostáva nič iné, ako počkať na finálny release. Ohlásenie beta testu sprevádza priložený trailer.

Klient pre betu bude voľne dostupný v obchodoch príslušnej konzoly, nie je potrebné mať predplatené prémiové služby SONY a Microsoftu.

Komentuj!