Register

A password will be e-mailed to you.

Internetom už dlhšie kolovali špekulácie, že štúdio Rebellion pripravuje pokračovanie svojej ostreľovačškej série Sniper Elite. Špekulácie sa ukázali ako pravdivé, Rebellion potvrdili vývoj štvrtého dielu, pričom na pulty obchodov príde ešte tento rok (samozrejme, ak nedôjde k odkladu). Informácií zatiaľ nie je mnoho, no zhrňme si aspoň to málo, čo verejnosti tvorcovia poskytli.

Dej hry priamo nadviaže na Sniper Elite III, čo znamená, že sa opäť prevtelíme do kože Karla Fairburnea, hrdinu celej série. Po udalostiach v Afrike, na ktoré bol zameraný predošlý diel sa presunieme na juh Európy, konkrétne do Talianska roku 1943.

Marina_zm

O Sniper Elite 4 zatiaľ nemáme veľa informácií, tie si autori zatiaľ nechávajú pre seba, no potvrdené bolo 1080p rozlíšenie pre obe aktuálne konzoly, keďže sa tentokrát nemuseli tvorcovia obmedzovať výkonom predošlej konzolovej generácie. “Pokiaľ misia Karla zlyhá, nebude žiadna Operácia Overlord, ani Deň D, či víťazstvo v Európe,” ako autori uvádzajú na stránke samotnej hry. Očakávať máme malebné talianske pobrežné mestečká, kolosálne nacistické “megapevnosti”, lesy a horské kláštory, ktoré našli inšpiráciu v Monte Cassino.

Viaduct_zm

Okrem kampane pre jedného hráča ponúkne titul co-op a niekoľko multiplayerových módov. K dispozícii je okrem dvoch priložených screenshotov aj circa minútový teaser trailer, ktorý približuje prostredie a farebnú štylizáciu ohláseného pokračovania.

Zatiaľ nepoznáme to najdôležitejšie, a to presný dátum vydania, no titul príde, ako už bolo spomenuté v úvode ešte tento rok. Akonáhle sa dozvieme nové informácie, budeme Vás informovať.

Komentuj!