Register

A password will be e-mailed to you.

Rocksteady Studios, ďalší titul zasadený do DC univerza, ikonický nepriatelia s úlohou zabiť známych hrdinov. Čo by sa mohlo pokaziť? Papierovo ideálny koncept sa evidentne pretaví v azda najpriemernejší titul súčasného kalendárneho obdobia, minimálne terajších šiestich mesiacov. Prichádzajúce Suicide Squad: Kill the Justice League totiž nevyzerá ani trochu dobre.

Pokiaľ by vám to ušlo, Rocksteady Studios majú na svojom konte legendárnu Arkham (Asylum, City, Knight) trilógiu, na ktorú mnohí nedajú dopustiť. Šlo o fantastické hry v rámci svojho žánru, pričom celou sériou sa inšpiroval aj Marvel’s Spider-Man v produkcii japonského Sony. Najmä preto boli očakávania od Suicide Squad, logicky, pomerne nemalé.

Koniec koncov, mohlo ísť o solídny cover shooter v štýle The Division, ktorý by však využíval autorský um vyššie zmienených vývojárov. Navyše, táto značka je plná potenciálu aj pre potreby rozprávania pútavých naratívnych línií. Vo finále sa však zrejme nedočkáme ani jedného.

Hrateľnosť pôsobí ako bez akejkoľvek chuti či náboja. Áno, niektorým hráčom vadí prehnané množstvo efektov, no to je zďaleka najmenším problémom. Akcia je totiž nezáživná a mesto až prekvapivým spôsobom mŕtve. Ani v Gothame vo finále trilógie nebolo množstvo ľudí, avšak tamojšie spracovanie malo dušu, dýchalo atmosférou a zaujímavosťou, tu nič podobné nenájdete, žiaľ.

Nemôžeme predbiehať, no v prípade, že ste očakávali rýdzu kvalitu, mali by ste svoje túžby aspoň o niečo upokojiť, nakoľko je pravdepodobné, že hit z tohto autori nevykrešú. Dopĺňame, že projekt vyjde druhého februára 2024 a to na platformách PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X i osobných počítačoch.

Komentuj!