Register

A password will be e-mailed to you.

Je v podstate zaužívaným pravidlom, že väčšie (príležitostne i menšie) tituly prichádzajú s niekoľkými edíciami, pričom tie najdrahšie spravidla ponúkajú niekoľko digitálnych bonusov či, po novom, skorší prístup k hraniu. Ako je na tom Deluxe verzia o chvíľu vychádzajúceho Suicide Squad: Kill the Justice League?

Môžeme skonštatovať, že trailer je pomerne atraktívny. Nie je príliš dlhý, no v rýchlom slede predstavuje dynamickú akciu, ktorá má byť prímom hrateľnosti. Za normálnych okolností by hráči očakávali kvalitný počin. Ostatne, za vývojárske kormidlo sa postavili autori z Rocksteady Studios, teda niekdajší vývojári Arkham trilógie.

Problém ale spočíva v tom, že názory zo zahraničia prichádzajú so správou, že Suicide Squad bude, s najväčšou pravdepodobnosťou, patriť ku sklamaniam súčasného kalendárneho obdobia. Projekt je podľa všetkého príliš všedný, nezáživný a chýba mu ťah na bránu pôvodných príbehov s Batmanom v hlavnej úlohe.

Každopádne, Deluxe edícia sprostredkuje hráčom niekoľko skinov pre jednotlivé postavy i zbrane. Možno zmieniť, že kostýmy sú vizuálne pôvabné a odkazujú na superhrdinov z komiksov DC. Pre niekoho môže byť relevantným bonusom aj fakt, že sa k hraniu dostane už tridsiateho januára, čiže o niekoľko dní skôr pred oficiálnym štartom titulu.

Kill the Justice League sa na naše herné platformy inak pozrie na začiatku budúceho mesiaca. Presnejšie druhého februára 2024, pričom dávame do pozornosti, že projekt vyjde na konzolách PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X i osobných počítačoch.

Komentuj!