Register

A password will be e-mailed to you.

Je to naozaj tak, pre fanúšikov komiksov nastávajú veľmi dobré časy. Po dlhšej dobe sa dočkajú ďalšieho titulu odohrávajúceho sa v univerze spadajúce pod DC. Pôjde však o dobrý projekt? To jest otázka, ktorá bude zodpovedaná až v budúcnosti. Zatiaľ sa hráči môžu navnadiť Live Action ukážkou.

Nejde ale o nič svetoborné, traileru sa podarilo získať si známeho komika Willa Arnetta, no vo finále ide výhradne o známe meno, ktoré na ploche dvoch minút v zásade nemá čo hrať. Vtipy sú veľmi jednoduché a infantilné, pričom tomuto aspektu nesekunduje žiadna zaujímavo zrežírovaná akcia.

Niečo obdobné ale zrejme nebolo autorským zámerom a aspoň takýmto spôsobom Rocksteady Studios ešte väčšmi rozšíria povedomie o svojom pripravovanom počine. Otázkou je či niečo takéto pomáha titulu, ktorý už aj tak disponuje pošramotenou povesťou alebo práve naopak.

Suicide Squad: Kill the Justice League sa na naše herné obrazovky dostane už druhého februára 2024 (ak si zakúpite Deluxe edíciu, tridsiateho januára). Na dynamickú akciu a vzájomné kooperovanie s ďalšími hráčmi sa môžu pripraviť majitelia osobných počítačov, konzol PlayStation 5, Xbox Series S i Xbox Series X. Pustíte sa do tejto záležitosti alebo si radšej počkáte na zásadnejšie tituly terajšieho roka? Pokojne sa podeľte o svoje názory a domnienky prostredníctvom komentárov.

Komentuj!