Register

A password will be e-mailed to you.

Ďalší veľký titul súčasného kalendárneho obdobia je už za rohom. Suicide Squad z produkcie Rocksteady Studios je rozhodne zásadným projektom, na ktorý sa upierajú oči mnohých hráčov. Problém ale tkvie v tom, že podľa všetkého nepôjde o príliš kvalitnú záležitosť. Ani úvodná polhodina sprostredkovaná portálom IGN nikoho výrazne nepresvedčila.

Ruku na srdce, keď sa pôvodne oznámilo, že na Suicide Squad hre budú pracovať niekdajší autori Batman trilógie, takmer všetci boli nadšení. Počin sme úplne prvýkrát videli takmer pred štyrmi rokmi (áno, v onom nechválne známom kalendárnom období) a nejeden fanúšik zákonite očakával vysokú kvalitu spojenú z Arkham ságou.

Lenže následne sa postupom času titul odkladal, ukazoval a teraz, na prahu vydania, o ňom zahraničné médiá hovoria ako o možnom prepadáku. Práve odprezentovaná hrateľnosť takisto takpovediac prilieva benzín do ohňa, nakoľko z nej cítiť všedný dizajn, nie príliš strhujúcu akciu a vlastne úplnú tradičnosť typickú pre žánrové projekty.

Môže Kill the Justice League nakoniec dopadnúť dobre? Určite áno ale nemali by ste s tým príliš počítať. Koniec koncov, svetové ohlasy z preview verzií pred projektom opakovane varovali. Každopádne, titul dorazí druhého februára 2024 (ak disponujete Deluxe edíciou, hráte oddnes). Môžu sa doň pustiť majitelia konzol PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X i osobných počítačov.

Komentuj!