Register

A password will be e-mailed to you.

Prerábka ikonického survival hororu sa blíži na naše herné zariadenia. Už túto jeseň sa pozrieme na novú verziu klasiky žánru, pričom je iba logické, že sa postupne predstavuje v rôznych svetlách. Nedávno sa hráčom predviedol David Harbour a teraz sme mohli vidieť Jodie Comer v ukážke rovnakého strihu.

Mladá a v podstate stále začínajúca herečka na svojom konte ešte nemá zásadné množstvo úloh, avšak rozhodne dokázala zaujať. Azda najväčšou rolou bola účasť v projekte Ridleyho Scotta, ktorý niesol názov The Last Duel. V rámci seriálových záležitostí ju môžete poznať napríklad z Killing Eve alebo The White Princess.

Už o pár mesiacov sa Jodie premení na virtuálnu Emily. Trailer je pomerne temný a poodhaľuje nám traumy, ktoré sa zrejme budú aktívne riešiť v naratívnej línii prichádzajúceho počinu. Manžel Emily je mŕtvy a ona sa očividne stále vyrovnáva s jeho stratou. Cíti sa osamotene a prázdne. Ukážka je zakončená jej odchodom do temnôt, čo je pomerne príhodné.

Opätovne ide o veľmi pekný prostriedok k nalákaniu na prepracované Alone in the Dark, ktoré bude evidentne rozprávať i veľmi seriózne osobné príbehy. Uvidíme preto akým spôsobom sa tvorcom podarí skombinovať komornú drámu a akčný horor s prímesou survival elementov. Počin k nám má doraziť dvadsiateho piateho októbra 2023. Zahrať si ho budú môcť majitelia konzol PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X i osobných počítačov.

Komentuj!