Register

A password will be e-mailed to you.

Nedávno sme vás informovali o tom, že projekt All-Star Brawl sa dočká oficiálneho pokračovania. Úvodný trailer síce neponúkal množstvo inovácií, no minimálne by mohol oživiť online hranie, ktoré je v pôvodnej hre už (v podstate) mŕtve – titulu nepomohol ani boost v podobe PlayStation Plus, kde bola hra dostupná zdarma. Terajšia ukážka predstavuje špongiového Boba v pote svižného zápasenia.

Opätovne sa potvrdzuje, že ide v zásade o reskin predchádzajúceho titulu. Súbojový systém (vrátane animácií atakov) je takmer úplne identický. Arény sú takisto rovnaké, akurát k nim autori pridali zopár unikátnych i nevidených, no a grafická stránka sa bez akéhokoľvek spochybňovania zlepšila, avšak o výrazných zmenách nemožno hovoriť, čo je možno trochu škoda.

Dvojka bude teda primárne pre nováčikov a ostrieľaných bojovníkov, ktorým sa minulý diel pozdával. Pokiaľ vám teda neimponoval prístup prvotiny, tu sa zásadných zmien, bohužiaľ, nedočkáte, nakoľko je projekt vedený v úplne rovnakom duchu.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 by malo prísť na naše herné zariadenia ešte počas terajšieho kalendárneho obdobia. Fixný dátum vydania, nanešťastie, ešte nemáme. Preto sa musíme uspokojiť iba s orientačným štvrtým kvartálom tohto roka. Bojová záležitosť by mala doraziť na konzoly PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X i osobné počítače.

Komentuj!