Register

A password will be e-mailed to you.

Vyššie zmienení vývojári urobili dieru do sveta práve hrou, ktorá niesla myšlienkou, že život je zvláštny. Teenagerská záležitosť skrývajúca v sebe supernaturálne prvky si získala srdcia hráčov, mnohých dojala a zároveň ponúkla slušnú adventúrnu hrateľnosť zakotvenú do interaktívneho seriálu. Následne autori skúšali hneď niekoľko experimentov, pričom každému sa nejakým spôsobom darilo. Ešte tento rok nám pritom tvorcovia ponúknu svoju novinku.

Vampyr bol akčným RPG, ktoré nám umožnilo rozhodovať sa a balansovať na pomedzí monštra sajúceho krv a ľudskej bytosti. Nešlo o zásadnú záležitosť, no minimálne solídny titul, ktorý dokázal, že tvorcovia majú čo ponúknuť i v iných žánroch.

A do obdobnej hrateľnosti bude evidentne zasadený i projekt Banishers, v ktorom sa budete môcť rozhodovať či poslať neživé bytosti na onen svet alebo ich necháte plahočiť sa zemou. Súčasne to vyzerá, že hlavnú postavu neprestajne sprevádza duch (zrejme jeho ženy), ktorý mu s jeho neľahkou činnosťou pomáha.

Takisto viete ducha nežného pohlavia využiť v súboji, kde to pôsobí, že sa takýmto spôsobom dajú vytvárať rôzne zdrvujúce a efektne vyzerajú kombá. Zatiaľ to s duchmi nového raja vyzerá naozaj sľubne. Gameplay evokuje záležitosti ako God of War, no a naratívna línia pre zmenu láka na zásadné rozhodnutia a početné testovania vášho morálneho kódexu.

Banishers: Ghosts of New Eden vychádza na konci tohto roku, i keď nevieme presný dátum. Projekt si budú môcť zahrať majitelia konzol PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S i osobných počítačov.

Komentuj!