Register

A password will be e-mailed to you.

Autori z Don’t Nod nám už o menej ako dva týždne prinesú svoju RPG novinku, ktorá má ponúknuť srdcervúci príbeh, dynamický súbojový systém a náročné morálne rozhodnutia. Titul sa práve teraz predstavil v komplexnom videu zhŕňajúcom gameplay mechaniky.

Možno skonštatovať, že trailer pôsobí atraktívne a na ploche štyroch minút odhaľuje najzásadnejšie prvky tvoriace zložku hrateľnosti. V titule na vás čaká prehľadávanie nehostinných oblastí, riešenie prípadov spojených s nadprirodzenom, no aj súbojová zložka založená na kombinovaní dvoch hrateľných charakterov.

Marketingová kampaň bola v podstate od počiatku založená na fakte, že jedna z dvoch hlavných postáv je duch. To sa, samozrejme, odzrkadľuje aj v gameplay elementoch. Niektoré informácie sa vám podarí získať iba v koži astrálnej bytosti, na iné je nutná ľudská podoba. V podstate to isté platí aj pre protivníkov, kde sú podaktorí náchylnejší na tradičné ataky, ďalší však viacej rozumejú spektrálnym ofenzívam.

Štúdio Don’t Nod si vďaka mnohým titulom vydobylo povesť, ktorá v podstate sľubuje zaujímavý zážitok. Súčasne dokázali, že im ani žáner RPG nie je cudzí a to slušným projektom Vampyr. Tak snáď sa im opätovne podarí doručiť originálny počin, o ktorom budú hráči diskutovať dlho po vydaní.

Banishers dorazí na naše herné zariadenia trinásteho februára 2024. Pripraviť sa naň môžu majitelia osobných počítačov a konzol Xbox Series S, Xbox Series X i PlayStation 5. Budete tomuto prvé veľkému (tradičnému) RPG roka venovať vašu pozornosť?

Komentuj!