Register

A password will be e-mailed to you.

Hoci si mnohí hráči udržiavali očakávania na uzde, evidentne to nebolo nutné. Diablo IV sa stal obrovským hitom, výborne sa predáva a navyše mnohých svojimi zásadnými kvalitami absolútne prekvapil. Práve kvôli tomu Blizzard Entertainment vypustil do sveta video, ktoré pozitívne reakcie sumarizuje a vlastne sa nimi pýši.

Áno, fanúšikovia čakali naozaj dlho. Presnejšie, až neuveriteľných jedenásť rokov pokiaľ sa im podarilo dostať k pokračovaniu jednej z najviac ikonických dungeon crawler záležitostí. A podľa recenzií zahraničných portálov už vieme, že to stálo za to.

Titul ponúka dynamickú hrateľnosť, množstvo lootu, fantastické audiovizuálne spracovanie a súčasne predstavuje (po trošku odlišnej trojke) návrat k temným koreňom a tradičnému gameplay loopu, ktorý pôvodní fanúšikovia milujú aj po tých dekádach.

Diablo IV si aktuálne zahráte na konzolách PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X i osobných počítačoch. Na úplný záver dodávame, že naša recenzia je už v príprave a dočkať by ste sa jej mali v priebehu nadchádzajúceho týždňa.

Pustili ste sa už do pustého sveta a krvavých kobiek najnovšieho prírastku do tejto old school série? Pokojne sa podeľte o svoje úvodné dojmy a zážitky z hrania. Baví vás zatiaľ štvrtý diabol alebo vo vašich očiach zostávajú prvé dva projekty nastálo neprekonané?

Komentuj!