Register

A password will be e-mailed to you.

Štúdio Arkane, ktoré sa prvýkrát preslávilo svojim skvelým RPG Arx Fatalis a potom stálo napríklad za výbornou sériou Dishonored, aktuálne pracuje na ďalšom projekte, ktorým je akčná hra s upírskou tematikou pod názovm Redfall.

Redfall sa nám predstavil aj behom tohtoročného Summer Game Festu, ale teraz vydavateľ Bethesda Softworks prichádza s novými zábermi, prinášajúcimi zase ďalšie informácie.  Vo videu vidíme titulný ostrov, ktorý bol pôvodne pomerne pokojným miestom pre život, avšak aktuálne je pod útokom netypických upírov a ich stúpencov. V úlohe jedného z dostupných hrdinov (bioinžinierka Layla Ellison, bývalý vojak Jacob Boyer, bojová inžinierka Remi de la Rosa či paranormálny vyšetrovateľ Devinder Crousley) sa preto vydáme túto hrozbu zlikvidovať. Každého hrdinu si budeme môcť postupne upravovať, čo rovnako platí aj pre ich výbavu, zloženú z rozličných zbraní či všemožných vlastných výtvorov.

Vývojári sľubujú voľný pohyb po ostrove, pričom hlavnou devízou zostáva zaujímavý príbeh. Bojov s upírmi sa nebudeme musieť zúčastniť sami, keďže sa k nám budú môcť pridať ešte ďalší traja hráči.

Redffall bude hotový na budúci rok a vyjsť by mal exkluzívne na platformách PC a Xbox Series X/S, pričom samozrejme bude v deň vydania dostupný i v predplatnom Game Pass.

Komentuj!