Register

A password will be e-mailed to you.

Vitajte pri našom ďalšom pravidelnom zhrnutí noviniek. Poďme sa pozrieť, čo také zaujímavé sa udialo v posledný marcový utorok. Dnes máme pre vás pomerne pestré informácie, takže snáď každý si medzi nimi nájde niečo zaujímavé. Želáme vám príjemné čítanie.

  • Ak ste fanúšikom grand stratégii, ale uprednostňujete hranie na konzolách, tak máme pre vás dobrú správu. Na novú generáciu konzol dnes vyšiel Crusader Kings III od Paradox Interactive.
  • Štúdio Baked Games doteraz pracovalo najmä na simulátoroch, aj keď trochu nevšedných, keďže sa odohrávali na netypických miestach ako napríklad Prison Simulator. Aktuálne však pracujú na novej hre odohrávajúcej sa v rovnakom prostredí s názvom Ready for Riot, pričom ide o akčnú FPS, v ktorej sa budete snažiť potlačiť vzburu vo väzení.
  • Len za kozmetické prvky do hier sú hráči ochotní zaplatiť neskutočné peniaze. Najvýraznejšie z nich sú však skiny postáv. Vývojári z Ubisoftu pridávajú do Rainbow Six Siege skiny Ricka a Mortyho.
  • Pokračovanie titulu Deliver Us The Moon nás zavedie na Mars, no s jeho príchodom sa vývojári rozhodli, že aktualizujú aj práve spomínaného predchodcu. Ten dostane nextgen update už 19. mája.
  • Bola predstavená ponuka hier na apríl pre Games with Gold. Tentokrát sa môžete tešiť na Another Sigh, Hue, Outpost Kaloki X a MX vs ATV Alive.
  • Na to, že sa hry často odkladajú, sme si už zvykli, aj keď často je to pre mnohých hráčov dosť nepríjemné. Aktuálne sa do klubu pridalo aj Nintendo, ktoré oznámilo, že ich titul The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 sa odkladá až na jar 2023.
  • Apex Legends dostal nextgen update, čo rozhodne poteší hráčov tohto titulu, ktorí zároveň aj vlastnia konzoly novej generácie. Môžete sa tešiť na viaceré úpravy ako 4K rozlíšenie so 60 fps, vylepšený LOD alebo HDR.
  • Tento rok by malo vyjsť zaujímavé RPG orientované v Japonsku s názvom Sengoku Dynasty. Aktuálne si k nemu môžete pozrieť nový pôsobivý CGI trailer.
  • Minecraft ešte stále patrí medzi nesmierne populárne tituly, ktorý nehrajú len deti. Pre mnohých môže pôsobiť odpudivo kvôli jeho umelecky ladenej grafike. To však nebráni vývojárom, aby do hry nepridávali aj nové funkcie. Na novej generácii Xbox konzol už môžu hráči testovať ray tracing.
  • Stratégií odohrávajúcich sa v reálnom čase už nevychádza toľko, ako tomu bolo kedysi. Napriek tomu stále ide o pomerne populárny žáner, ktorému sa naďalej venujú aj indie vývojári. Aktuálne prešla do predbežného prístupu hra TFC: The Fertile Crescent. Tá sa na prvý pohľad inšpirovala klasickými RTS ako Age of Empires.

Komentuj!