Register

A password will be e-mailed to you.

Ani sme sa nenazdali a júl sa už pomaly končí. Tak sa poďme spoločne pozrieť na tie najzaujímavejšie novinky, čo nám priniesol posledný utorok v tomto mesiaci. Želáme vám príjemné čítanie.

  • Štúdio Microprose bližšie predstavilo svoj nový titul Regiments. Táto vojnová RTS sa bude odohrávať v Nemecku počas Studenej vojny. Ak ste fanúšikom hier od Eugen Systems, tak sa máte na čo tešiť. Daný titul vyjde už 16. augusta.
  • O tom, že by mala exkluzivita od SONY Returnal vyjsť na PC, sa šušká už dlho, aj keď oficiálne to ešte stále nebolo potvrdené. V Steam databáze sa však neustále objavujú nové informácie, na základe ktorých by mal byť v budúcnosti tento titul kompatibilný aj so Steam Deckom.
  • Vcelku nevšedná a nie úplne pre každého stratégia Cartel Tycoon práve opustila predbežný prístup a vyšla v plnej verzii. Ako už názov hry napovedá, budete sa v ňom starať o svoj zločinecký kartel.
  • Crypto sa pomaly, ale iste blíži. Preto nám vývojári pravidelne servírujú nové trailery, v ktorých môžeme vidieť útržky hrateľnosti. Najnovší z nich nám predstavil herné oblasti.
  • Disney Dreamlight Valley sa predstavilo v novom traileri. Daný titul má vyjsť na všetky platformy už 6. septembra. To by malo byť však v platenom predbežnom prístupe. Do režimu free-to-play by však mala prejsť v roku 2023.
  • Už 18. augusta by mal vyjsť titul Slaycation Paradise. Ten nám predstaví pomerne netradičný spôsob dovolenky, počas ktorej sa budete môcť odosobniť od bežného života. A tak si budete môcť vybiť energiu pri masakrovaní všelijakých potvor.
  • V poslednej dobe sa často opäť spomína Half-Life. Možno je to aj vďaka tomu, že Valve svojským spôsobom oživil túto sériu, ale mnoho fanúšikov sa takto osmelilo k tvorbe nových príbehových modifikácií. Jednou z nich má byť aj pokračovanie Opposing Force, ktorému požičajú svoj hlas aj dabéri z originálnej hry, Isaac Kleiner a Colette Green.
  • Japonské štúdio Studio Snowblind práve oznámilo svoj pripravovaný titul Glaciered. Ten nás zavedie 65 miliónov rokov do budúcnosti, kde sa budeme pohybovať v oceáne v koži nejakého stvorenia, ktoré vzniklo zrejme počas evolúcie. Budeme preskúmavať morské dno, ale aj bojovať o svoje prežitie. Dátum vydania zatiaľ nebol oznámený.

Komentuj!