Register

A password will be e-mailed to you.

Týždeň sa pomaly chýli ku svojmu koncu a je teda logické, že i dnes vychádza náš pravidelný sumár, ktorý mapuje tie najzásadnejšie novinky herného priemyslu. Ktoré to sú?

  • Gran Turismo 7 dostalo nový update. Patch 1.19 prinesie primárne nové vozidlá, kde je dobré zmieniť, že sa medzi nimi objaví aj Porsche 918 Spyder. Obsah je dostupný pre všetkých majiteľov pretekárskeho hitu.

  • Pravdepodobne bol zistený dátum vydania očakávaneho RPG Hogwarts Legacy. Artbook s názvom The Art and Making of Hogwarts Legacy: Exploring the Unwritten Wizarding World je aktuálne naplánovaný na šiesteho decembra 2022. Pokiaľ sa venujete hernému priemyslu, viete, že podobné sprievodné knihy vychádzajú nejaký čas po konkrétnom titule, prípadne súbežne s hrami samotnými. Môžeme sa preto domnievať, že Hogwarts Legacy vyjde v tomto období.

  • Nintendo Switch Sports sa dočkalo free updatu, ktorý nesie príhodný názov – Summer. Hráči sa budú môcť zapojiť hneď do dvoch nových športov. Jedným bude klasický football, v druhom prípade ide o volleyball.
  • Smash Bros like záležitosť Multiversus bola spustená v otvorenej bete a minimálne na PC sa jej výborne darí. Ide o najúspešnejší tohtoročný titul Warner Bros, kde ho aktívne hralo viac ako 140 tisíc používateľov. Uvidíme ako sa free to play bojovke bude dariť v budúcich týždňoch, mesiacoch a snáď aj rokoch.

  • PlayStation Plus hry pre august 2022 boli odhalené. Tentokrát ide o výborné herné projekty a na svoje si príde takmer každý. Fanúšikovia športu dostanú Tony Hawk’s Pro Skate 1+2, milovníci hororu tu majú atmosférické Little Nightmares, no a ak bažíte po taktickom RPG s výborným príbehom, Yakuza: Like a Dragon je ideálnou voľbou.

  • Aj ďalšia správa sa týka PlayStation Plus. Do Extra a Premium predplatných prichádza kompletná Yakuza sága so všetkými (u nás vydanými) časťami. Môžete si preto užiť príbeh Kazumu Kiryua a spoznať tak jednu z najviac ospevovaných gangsterských ság.
  • Path of Titans spúšťa otvorenú betu. Pokiaľ ste sa niekedy chceli vcítiť do kože obrovského predátora, loviť korisť a prežívať v nehostinnej divočine, momentálne tak môžete učiniť prostredníctvom zmieneného titulu.

  • Brawlhalla spája sily so ságou Assassin’s Creed. Najnovšie sa budete môcť pustiť do stretov jeden na jedného v koži Ezia alebo Eivora. Nechýba dokonca ani nový režim, pričom všetok obsah je dostupný od dnešného dňa.

Komentuj!