Register

A password will be e-mailed to you.

Áno, dámy a páni. Hráči a hráčky z celého sveta si zvolili svojich víťazov a tým pádom The Steam Awards i spoločnosť Valve zverejnili svojich víťazov za rok 2021. Výsledky sú pritom pomerne pestré a spokojný bude snáď úplne každý.

Výber bol tentokrát naozaj rozličný a v rámci hlasovania sa objavilo množstvo rôznorodých titulov. Od samurajských hardcore záležitostí, cez jednoduché VR projekty, až po očakávané hororové počiny. Dokonca, nechýba ani simulátor alebo snáď najpreberanejšie RPG poslednej päťročnice (uhádli ste, ide o Cyberpunk 2077). Kompletný prehľad víťazov pritom nájdete na tomto odkaze. Priamo v článku ale môžeme spomenúť, že titul roka (pomerne zaslúžene) vyhral najnovší prírastok do ságy Resident Evil s podtitulom Village. Hororová novinka kombinujúca aktuálne prvky desenia, solídnej akcie i survival elementov zažiarila vo svete, dokonca aj v našej recenzii, na ktorú sa dostanete po kliknutí na priložený odkaz.

Okrem toho sa výhry dočkala i kompletná edícia druhého Nioh, ktorá taktiež patrí medzi najlepšie tituly uplynulého kalendárneho obdobia. Bez odmeny neodišlo ani famózne It Takes Two, ktoré mnohí považujú za fantastický kooperačný titul lemujúci množstvo zdanlivo nespolupracujúcich žánrov. Opak je však pravdou, o čom nás presvedčili tvorcovia z Hazelight Studios. A aby sme nezabudli, jedným z výhercov je i Deathloop, u nás relatívne prehliadaná FPS akcia, ktorá sa dočkala atraktívnych prezentácií, no mnoho hráčov na ňu rýchlo zabudlo. Za pozornosť však rozhodne stojí.

Čo hovoríte na zverejnených výhercov? Súhlasíte s voľbami hráčov alebo by ste si priali iné tituly, ktoré vás v roku 2021 bavili viac? Pokojne sa podeľte o svoje názory prostredníctvom dostupnej komentárovej sekcie. A ak ešte stále váhate, nezabudnite si kúpiť posledné tituly zimného výpredaja, ktorý končí už o pár krátkych hodín. Tipy na atraktívne ponuky nájdete aj v našom nedávnom článku, ktorý, mimo iné, upozorňuje na horúce akcie zimného výpredaja roku 2021. Nakoniec vám ešte v mene celej redakcie prajeme šťastný nový rok a zástup kvalitných titulov.

Komentuj!