Register

A password will be e-mailed to you.

Opäť nastal ten čas roku, kedy si môžete pripraviť svoje peňaženky, nakoľko Gabe Newell a spoločnosť Valve spustili najmasívnejšie digitálne zľavy súčasného kalendárneho obdobia. K akým hrám sa viete momentálne dostať za fantastické ponuky?

Pokiaľ si pamätáte náš článok zhruba spred mesiaca, viete, že sme vás informovali o spustení ankety Steam Awards, ktorá je organizovaná rovnomennou platformou. Nakoniec sa do samotného finále dostali závereční “súperi” a vy môžete rozhodnúť o víťazoch jednotlivých kategórií. Odmenou vám pritom budú i tradičné virtuálne kartičky. Prejdime ale k tipom na atraktívne zľavy. Začneme s rýdzim old-school RPG s názvom Pillars of Eternity 2 II: Deadfire, ktoré získate v kompletnej edícii za 14,99 €, keďže bola titulu uštedrená zľava 75%. Ak by vás zaujímalo čo si my myslíme o tejto žánrovej záležitosti, môžete si prečítať našu dobovú recenziu.

Za zmienku stojí i tohtoročný akčný horor Resident Evil Village, ktorý patrí medzi najlepšie projekty terajšieho kalendárneho obdobia. Zaobstarať si ho pritom viete za 29,99 €, keďže sa virtuálny teror z dielne štúdia Capcom dočkal 50% zľavy. Ak holdujete JRPG žánru, fantastické Tales of Arise je dostupné s 30% zľavou za 41,99 €. Akčný survival v hlbokom vesmíre, Prey, dostal 75% zvýhodnenie. To znamená, že sa môžete pustiť do poriadne hutného cestovanie naprieč nebezpečnými kútmi vesmírnej stanice za 7,49 €, čo je rozhodne lákavá ponuka. Naše tipy by sme zakončili PC verziou kojimovho unikátneho a nezvyčajného Death Stranding. Akčná hra s príklonom ku košatému naratívnemu rozprávaniu je k dispozícii za 17,99 €. A to je zásluha 70% zľavy.

Tak čo, máte už vybraných svojich favoritov? Ak áno, podeľte sa s vašimi úlovkami prostredníctvom dostupnej komentárovej sekcie. A ak náhodou nie, vedzte, že máte ešte dosť času. Masívne cenové zvýhodnenia potrvajú až do 5. januára 2022, konkrétne do devätnástej hodiny večernej. Súčasne by mali byť v rovnakom čase oznámený výhercovia Steam Awards. My vám ešte prajeme príjemné prežitie vianočných sviatkov, hraniu zdar a iba to dobré do prichádzajúceho kalendárneho obdobia.

Komentuj!