Register

A password will be e-mailed to you.

PlayStation 5 prichádza o ďalšiu, i keď len niekoľkomesačnú exkluzivitu, pretože bolo oficiálne potvrdené, že Death Stranding: Director’s Cut vyjde v tomto roku na platforme PC,pričom v obchode Steam má vytvorenú aj svoju vlastnú stránku.

Čo sa týka tejto PC verzie, tak podľa slov vývojárov zo štúdia 505 Games, sa po technickej stránke môžeme tešiť na vyššiu snímkovaciu frekvenciu v závislosti na našom hardware, podporu ultraširokoúhlych monitorov a fotografický režim. Hlavným lákadlom je však kompatibilita s novou technológiou Intel Xe Super Sampling (XeSS), ktorá používa strojové učenie pre extrémne kvalitný upscaling.

Pokiaľ ide o samotný obsah, tak okrem pôvodnej hry Death Stranding prináša Director’s Cut rozšírený príbeh v nových misách a odohráva sa vo zväčšenej oblasti. Vyčerpávajúce informácie v tomto smere priniesla naša recenzia. Zatiaľ však nie je jasné, ako budú na tom vlastníci základnej verzie na Steame, či dostanú upgrade na Director’s Cut verziu zadarmo, alebo si ju budú môcť dokúpiť za určitý poplatok. Vývojári zo štúdia 505 Games k tomu zverejnia viac informácií ešte tento mesiac.

Hoci dátum vydania nebol upresnený, všeobecne sa očakáva, že Death Stranding: Director’s Cut vyjde už behom tohtoročnej jari, a to nielen cez Steam, ale aj cez Epic Games Store.

Komentuj!