Register

A password will be e-mailed to you.

Medzi najočakávanejšie hry pre tento mesiac sa vo viacerých rebríčkoch ocitla aj adventúra Syberia: The World Before, ktorá sa taktiež dostala aj do nášho decembrového výberu. Nestáva sa to často, ale žiaľ musíme konštatovať, že tento výber sa stáva neaktuálnym. Syberia: The World Before bol totiž doslova na poslednú chvíľu nečakane odložená.

Ešte pred pár dňami sme vás informovali, že nový diel adventúrnej série Syberia s podtitulom The World Before je už pripravený a vyjde 10. decembra na platforme PC. Tento ešte donedávna nespochybniteľný fakt však už zrazu neplatí. Vývojári totiž na svojej sociálnej sieti zverejnili veľmi prekvapivú správu, že vydanie tohto už pôvodne hotového titulu sa odkladá až na prvý kvartál roku 2022, takže vôbec nie je jasné, kedy sa novej Syberie vlastne dočkáme.

Čo presne sa udialo dosiaľ nik netuší, vzhľadom k tomu, že k odkladu prišlo len týždeň pred vydaním. Samozrejme, vývojári len zverejnili obligátne a vzhľadom na okolnosti len ťažko uveriteľné tvrdenia typu: “Chceme doručiť ten najlepší zážitok, ktorý vás prenesie do nádherného sveta vytvoreného Benoîtom Sokalom, avšak aby bolo možné tento cieľ dosiahnuť, potrebujeme viac času. Sme si istí, že budete z tohto nového dobrodružstva nadšení”.

Nech sa už udialo už čokoľvek, môžeme len dúfať, že to nebolo niečo zásadné a tieto nečakané mesiace navyše celkovej kvalite novej Syberie len pomôžu. Nakoniec teda veríme, že Syberia: The World Before skutočne v prvej polovici budúceho roku 2022 už vyjde a naviaže na kvality prvého a druhého dielu.

Komentuj!