Register

A password will be e-mailed to you.

Pred dvomi rokmi sa zavalitý a nízky Gal dostali na naše herné zariadenia, aby rozdali výdatnú porciu úderov mierených na zlovoľných Rimanov. Teraz, dve kalendárne obdobia od ich prvej avantúry, sa duo vracia a to aj s dvojitou porciou mlátenia do svojich neprajníkov.

Trailer naznačuje, že veľkého množstva invencií sa nedočkáme. Skôr autori využijú funkčný koncept, aby dokázali priniesť ďalšie ikonické príbehy inšpirujúce sa zo stránok početných komiksov (a sčasti i filmov). Žánrovo teda stále pôjde o takzvaným beat ’em up titul, v ktorom “len” chodíte z jednej časti obrazovky do druhej a medzitým vám ju zapĺňajú piráti, bojovníci a ďalší zloduchovia.

Do toho sa dá očakávať tradičná kooperácia a naozaj veľmi pekné audiovizuálne spracovanie pripomínajúce pohyblivý komiks. To v praxi znamená, že dvoja je podobná prvotine. V prípade, že vám naša dobová recenzia ušla, dávame ju do pozornosti – dostanete sa k nej prostredníctvom tohto linku.

Asterix & Obelix – Slap Them All! 2 má vyjsť v novembri 2023. Presného dátumu vydania sme sa, žiaľ, ešte nedočkali, no aspoň disponujeme približným oknom, v ktorom možno projekt očakávať. Vďaka svojej štylizovanej grafike môže titul vyjsť na mnohých zariadeniach – konkrétne sa pozrie na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X, Nintendo Switch i osobných počítačoch.

Komentuj!