Register

A password will be e-mailed to you.

Už viac ako rok vieme o tom, že k nám dorazí nové videoherné dobrodružstvo so známym komiksovým (i animovaným) hrdinom. Titul k nám prichádza od skúsených autorov z Pendulo Studios, pričom o vydanie sa tradične postaral Microids. Najnovšia ukážka nás veľmi príjemne naladila na atraktívne retro dobrodružstvo.

Do veľkej mieri ide o zábery, ktoré sme mohli vidieť už v predchádzajúcich predstaveniach, ktorých nebolo málo. Tie napriek tomu nestrácajú na svojej atraktivite, práve naopak. Stále si udržiavajú exotickosť kulís a, v rámci rôznych akčných pasáží, výbornú dynamiku lákajú na skriptované segmenty.

Primárne ale má ísť o klasickú adventúru, kde vyšetrujete, hľadáte stopy a riešite logické hádanky. Tento štýl hier autorom pritom nie je vôbec cudzí, keďže v rovnakom duchu bolo vedené Vertigo spred dvoch rokov, prípadne Blacksad, ktorého svojho času trápili technické problémy. Dúfajme preto, že niečomu podobnému sa legendárny Tintin vyhne a hra tak pôjde plynule.

Úplným záverom dodávame, že počin k nám dorazí už tento november. Aj keď ide o veľmi blízky dátum, aktuálne nepoznáme fixný termín (nanešťastie). Na akčné dobrodružstvo sa môžu pripraviť majitelia konzol PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X i Nintenda Switch. Chýbať nebudú ani osobné počítače, kde si projekt zaobstaráte prostredníctvom Steamu.

Komentuj!